star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Hévíz

  • 30 m²

    alapterület

Vételár:

45,72 millió Ft

Eladó üzleti Hévíz

  • 30 m² alapterület

  • Eladó üzleti Hévíz

  • 30m²


Ár:

45 720 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Tekintse meg és tegyen rá ajánlatot!

Eladóvá vált a világhírű gyógyfürdőjéről híres, turisztikailag rendkívüli adottságokkal rendelkező Hévíz belvárosában, a sétáló utca közvetlen szomszédságában, a gyógyfürdő, éttermek, kávézók, üzletek és hotelek közvetlen környezetében egy 29,7 m2 alapterületű üzlethelyiség.

A 2022-ben felújított üzlethelyiség közvetlen utcai megközelíthetőséggel, nagy üveg felülettel és teljes közművel rendelkezik, fűtését egy gázkonvektor biztosítja.

Egy 2010-ben épült társasházban található, amelyben az üzletre vonatkozó közösköltség hihetetlenül kedvező 15.000 Ft. 3 hónapra.

Az ingatlan 3 helyiségből áll.

- 1 eladótér/üzlethelyiség
- mosdó
- wc

Az ingatlan per- és tehermentes, tulajdonlapja tiszta, azonnal birtokba vehető.

A világhírű gyógyfürdőjéről híres, turisztikailag rendkívüli adottságokkal rendelkező Hévíz városa Zala vármegyében található, a Balatontól 8 km távolságra.
Kehidakustány, Tapolca, Zalakaros, Sümeg, Tihany és a megyeszékhely Zalaegerszeg maximum fél óra autó út közelségben található.

Amennyiben az Ingatlan felkeltette érdeklődését és szeretné megtekinteni, kérem keressen bizalommal.

Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja Ügyfeleit. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 351233


Elhelyezkedés

Hévíz, Üzlethelyiség Hévíz, belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6603882


+36 70

Ingatlannet kód: NET6603882

Az üzlethelyiségről 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 45,72 millió Ft, négyzetméter ára 1 524 000 Ft, ami a hévízi átlaghoz képest 72%-kal magasabb. Az ingatlant Juhász Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603882. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hévíz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.