star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Hévíz

  • 175 m²

    alapterület
  • 714 m²

    telek

Vételár:

120 millió Ft

Eladó üzleti Hévíz

  • 175 m² alapterület
  • 714 m² telek

  • Eladó üzleti Hévíz

  • 175m²


Ár:

120 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Hévíz kedvelt részén működő APARTMANHÁZ eladó!

A 714 m2-es rendezett telken két különálló (115 m2 és 60 m2), néhány évvel ezelőtt teljesen felújított épületben került kialakításra 4 db apartman. A főépületben három, külön bejáratú apartman közül az egyik egy szobás, zuhanyzó wc-vel, a másik két apartman két szobás, zuhanyzó wc-vel és konyhával. Az egész épület fűtésről kondenzációs gázkazán gondoskodik radiátorokon és padlófűtésen keresztül, illetve hűtő-fűtő klíma egység is beépítésre került minden lakrészben.

A kert hátsó részén épített különálló apartman alsó szintjén egy kis étkező, zuhanyzó wc-vel, míg a felső szinten egy szoba várja vendégeit. Az épületek cseréptetősek, hőszigeteltek.

A kert leghátsó része teraszos kialakítású, amelyet fűszer- és veteményeskertként hasznosítanak. A kertben néhány gyümölcsfa, kerti szerszámtároló házikó és hintaállványon kívül egy fedett sütő-főző helyiség is van, amely a nyári szezon központi helye. Itt a vendégek kedvükre készíthetik el kedvenc ételeiket és éjszakába nyúló borozgatásban oldódhatnak fel.

Parkolás az épület előtti parkolóban és az udvaron is lehetséges. A kétszárnyú kapu teljesen zárt, ami a vendégek zavartalan pihenéséhez és biztonságérzetéhez járul hozzá.

Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant kérem, keressen bizalommal!

Bázsa Gabriella
+36 30 128 0975
BJ Ingatlan


Elhelyezkedés

Hévíz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648217


+36 30

Ingatlannet kód: NET6648217

A szállodáról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 175 m², míg a hozzá tartozó teleké 714 m². A szálloda ára 120 millió Ft, négyzetméter ára 685 714 Ft, ami a hévízi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bázsa Gabriella referens a BJ Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648217. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hévíz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.