star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Budapest, II. kerület

  • 124 m²

    alapterület

Vételár:

89 millió Ft

Eladó üzleti Budapest, II. kerület

  • 124 m² alapterület

  • Eladó üzleti Budapest, II. kerület

  • 124m²


Ár:

89 000 000 Ft

Építés éve
2002

Az ingatlanról:

Eladó utcafronti üzlethelyiség a második kerületben!

Kiváló lehetőség vállalkozásának kibontakoztatására! Kínálunk Önnek egy tágas, 124 négyzetméteres üzlethelyiséget a második kerületben, amely közvetlenül az utcafronton helyezkedik el. Az ingatlan ideális választás lehet bármilyen üzleti tevékenység számára, legyen az üzlet, iroda vagy szolgáltató egység.

Főbb jellemzők:

- 124 négyzetméteres alapterület

- Utcafronti elhelyezkedés

- Kiváló láthatóság és megközelíthetőség

- Modern kialakítású

- Jó közlekedési infrastruktúra a közelben

- Közel bevásárlóközpontok, éttermek és egyéb szolgáltatások

-Gépkocsi beálló a belső udvarban

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Keressen minket még ma, hogy megtekinthesse az ingatlant és több információt szerezzen az eladási feltételekről.


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Retek utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6618477


+36 1

Ingatlannet kód: NET6618477


Az üzlethelyiségről 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 124 m². További jellemzői: az építés éve 2002. Az üzlethelyiség ára 89 millió Ft, négyzetméter ára 717 742 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mille-Case Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618477. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.