star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Irota

  • 510 m²

    alapterület
  • 14

    szoba
  • 5 911 m²

    telek

Vételár:

570 millió Ft

Eladó üzleti Irota

  • 510 m² alapterület
  • 14 szoba
  • 5 911 m² telek

  • Eladó üzleti Irota

  • 510m²


Ár:

570 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2016
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE MISKOLC GÖRGEY ARTÚR UTCAI INGATLANIRODA kínálatában eladó a #163395 hivatkozási számú IROTAI ÜZLETI INGATLAN.

Eladásra kínálunk 3 vendégházat a hozzájuk tartozó gazdasági épülettel a festői szépségű Irotán. A Cserehát völgyében fekvő kis településen, Irotán  levő vidéki turizmus számára kialakított épületekben házanként 3 hálószoba, amerikai konyhás nagy nappali, hatalmas terasz várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A parkosított udvaron biológiai úton öntisztuló medence, hangulatos kis tavacska, kerti sütő szolgálja a vendégeket. A gazdasági épület kivételével a vendégházak 2016-ban épültek modern könnyűszerkezetes technológiával, és az egyik leginkább környezet-tudatos szigetelési technológiával, újrahasznosított papírból készült cellulóz szigeteléssel. A építési módnak köszönhetően az épületek nem igényelnek extra klimatizálást, télen a fűtésük a fatüzelésű kandallókkal alacsony költséggel megoldható.

A vendégházakhoz tartozó, jelenleg gazdasági épületként funkcionáló különálló épületegyüttes egy régi családi ház felújításával került kialakításra. Az összesen 4 épületet magába foglaló komplexum egyben kerül értékesítésre akár a bevezetett vendéglátással foglalkozó céggel egyetemben.

A településen elérhető egy csodálatos kúria mely a tulajdonosi körhöz tartozik, és ugyancsak megtalálható a kínálatunkban.

A feltüntetett Forint ár tájékoztató jellegű 380Ft/Euro árfolyamon kalkulált. A megbízó 1.5 millió Euro árat jelölt meg irányárként.

Kérdés esetén értékesítő kollégánk, irodánk készséggel áll a szíves rendelkezésükre!

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ IROTAI ÜZLETI INGATLAN, vagy bármely más ÜZLETI INGATLAN és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #163395

Az OPENHOUSE MISKOLC GÖRGEY ARTÚR UTCAI INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A ÜZLETI INGATLAN VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Irota


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6538436


Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda

Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6538436

Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda

Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó irotai üzlethelyiség 14 szobával rendelkezik (ebből 14 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 36 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 510 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 911 m². További jellemzői: az építés éve 2016, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: udvarban. Az üzlethelyiség ára 570 millió Ft, négyzetméter ára 1 117 647 Ft. Az ingatlant Udvardi Norbert referens az Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6538436. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Irota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.