star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Budapest, IV. kerület

  • 56 m²

    alapterület

Vételár:

53,5 millió Ft

Eladó üzleti Budapest, IV. kerület

  • 56 m² alapterület

  • Eladó üzleti Budapest, IV. kerület

  • 56m²


Ár:

53 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2008
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Újpest KÖZPONTBAN, 56 m2-es ÜZLETHELYISÉG ELADÓ!

Akár új, akár meglévő koncepcióval is hasznosítható!

Az üzlethelyiség tökéletes választás lehet azok számára, akik egy már működő vállalkozást szeretnének tovább vinni Újpest pezsgő központjában, vagy akár új üzleti ötletük megvalósítására keresnek inspiráló és frekventált helyszínt.

A lokáció kiváló infrastruktúrával rendelkezik; tömegközlekedési kapcsolatok, parkoló területek, valamint különféle kereskedelmi és szórakoztató létesítmények találhatóak a közelben. Ennek köszönhetően folyamatosan gyakori az átjáró forgalom, amely növeli az üzlet láthatóságát és vonzóvá teszi potenciális ügyfelek számára.

A nagy kirakati ablakoknak köszönhetően az üzlethelyiség világos és barátságos, ami pozitív benyomást kelt a belépő vendégekben és ügyfelekben. Továbbá, a tágas elrendezés lehetővé teszi az optimális munkaterület kialakítását, maximálisan kihasználva így a rendelkezésre álló teret.

Bővebb információért, megtekintéssel kapcsolatban várom hívását!

53500000 Ft

Referencia szám: UZ067355-IN


Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6651008


+36 30

Ingatlannet kód: NET6651008


Az üzlethelyiségről 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Az üzlethelyiség ára 53,5 millió Ft, négyzetméter ára 955 357 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Rácz Ádám referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651008. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.