star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Budapest, IX. kerület

  • 800 m²

    alapterület

Vételár:

1 258,84 millió Ft

Eladó üzleti Budapest, IX. kerület

  • 800 m² alapterület

  • Eladó üzleti Budapest, IX. kerület

  • 800m²


Ár:

1 258 848 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1910
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

IX. kerületben, frekventált részén, nagy méretű, közel 800 nm-es üzlethelyiség ELADÓ. Az ingatlan utcai bejáratú, több bejárattal, nagy üvegfelületekkel rendelkezik.

Tágas, 290 m2-es üzlettér jelenleg forgalmas vendéglátó helyként üzemel. Könyvtár szoba és konferencia termek, irodák és szociális helyiségek további 500 m2 képeznek. Kisebb egységekre is szétválasztható, különböző funkciók ellátására, étterem ( meleg konyha engedéllyel rendelkezik),kereskedelmi vagy idegenforgalmi tevékenységre, konferenciák tartására is alkalmas helyet biztosít. A belső kialakítás és a bútorzat, modern, színvonalas, a technikai felszereltség a legkorszerűbb, belső építész tervei alapján készült.

Kifejezetten kellemes, biztonságos környezet, mégis forgalmas helyen. Irányára nettó 3.200.000 EUR

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, vagy további információra van szüksége, várom megtisztelő hívását.
Keressen bizalommal kérdéseivel, megtekintés egyeztetésével a Duna House teljes ingatlan kínálatáért! Legyen szó adás-vételről, ingyenes értékbecslésről, ingyenes tanácsadásról vagy a legjobb feltételekkel történő ingyenes és független hitelügyintézésről. Állok rendelkezésére minden kérdésben!


Elhelyezkedés

Budapest, IX. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6652271


Nagy Lajos király útja

Nagy Lajos király útja

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6652271

Nagy Lajos király útja

Nagy Lajos király útja

Az iroda további hirdetései
Az üzlethelyiségről 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 800 m². További jellemzői: az építés éve 1910, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Az üzlethelyiség ára 1 258,84 millió Ft, négyzetméter ára 1 573 560 Ft, ami a Budapest, IX. kerületi átlaghoz képest 50%-kal magasabb. Az ingatlant Nagy Barta Orsolya referens a Nagy Lajos király útja irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652271. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.