star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Jánoshalma

  • 750 m²

    alapterület
  • 1 916 m²

    telek

Vételár:

95 millió Ft

Eladó üzleti Jánoshalma

  • 750 m² alapterület
  • 1 916 m² telek

  • Eladó üzleti Jánoshalma

  • 750m²


Ár:

95 000 000 Ft

Építés éve
1975
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Üzlethelyiség a belváros peremén

Jánoshalma belvárosában, 500 méterre a Béke tértől eladó ez a remek üzleti lehetőségeket kínáló ingatlan.

A telek 1916 m2 területű, amelyből a vasbeton vázzal rendelkező, külső tégla falazattal, fém tetőszerkezettel valamint Lindab tetőfedéssel ellátott épület 750 m2 helyet foglal el.

Jelenlegi kialakításában közel 500 m2 hőszigetelt álmennyezettel rendelkezik, a fennmaradó rész teljes belmagassággal rendelkezésre áll, targoncával járható, 3 fázissal és leállásokkal biztosított. Az épület mellett a hátsó csarnokhoz futó betonozott út tehergépjárművek mozgását is lehetővé teszi.

Az épület előtt parkosított előkert kerti grillező hellyel, a hátsó részen jelenleg 600 m2 feltárcsázott szabad terület található, a fennmaradó rész betonozott.

A belső szigeteléseknek köszönhetően az épület fűtése nagyon jó hatásfokú, ráadásul a kazánhoz tartozó pellet adagolóval még egyszerűbb alacsonyan tartani a fűtési költségeket. A teljes közműhálózat és fűtésrendszer kicserélésre került, mindenhová új, műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, az ablakokra redőnyök, a termekbe klímák lettek felszerelve.

A jelenlegi működési profilhoz kapcsolódóan kiépített férfi és női mosdók, valamint egy saját beépített zuhanyzóval is ellátott szauna található még az épületben. Az épületen belül a helyiségeket elválasztó falak nagy része gipszkartonból készült, azaz könnyen egyedi igények szerint formálható a belső helyiségek elrendezése.

A létesítmény működő riasztó- és kamerarendszerrel felszerelt.

Az ingatlan tehermentes, valamint pályázati támogatásban még nem részesült, HÉSZ szerinti besorolása LK-2.

Jelenleg sportcentrumként üzemel, de lehetőség van vendéglátóhely, iroda, raktárcsarnok vagy kereskedelmi egység kialakítására is.

A kiköltözéshez 3 hónap szükséges.

Irányár: 95.000.000,- Ft

További információért illetve kérdés vagy időpont egyeztetés esetén keressen bizalommal!
Jéga-Szabó Gábor
70/427-9422

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek, teljesen díjmentes CSOK és hitelügyintézést, valamint ingatlanvásárlás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk. alacsony fenntartás, csendes utca, közeli belváros, külön fürdő és wc, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, kerti grillezőhely, udvari gépjárműbeálló lehetőség, fúrt kút, melléképület, klíma, riasztó rendszer, új villamoshálózat, szauna, garázs lehetőség, háromfázisú áram, kamera rendszer
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Jánoshalma, Jánoshalma


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6520858


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6520858

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az üzlethelyiségről 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 750 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 916 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 95 millió Ft, négyzetméter ára 126 667 Ft. Az ingatlant Jéga-Szabó Gábor referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6520858. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jánoshalma ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.