star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Kajászó

  • 320 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

125 millió Ft

Eladó üzleti Kajászó 1. kép

Eladó üzleti Kajászó

  • 320 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó üzleti Kajászó

  • 320m²


Ár:

125 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Figyelmükbe ajánljuk ezt a tehermentes eladó ingatlant, amely az M7 es autópálya Nagykanizsa felé vezető irányában a 33.5 Km szelvénynél található.

A terület nagysága 3232 m2, a rajta található kőépület pedig kb. 320 m2-es. (besorolása: kivett épület és udvar).
Területe parkosított, hatalmas személyautó parkolóval rendelkezi. Az épület kitűnően helyezkedik el a telken, mivel akár nagyméretű gépjárművel (pl. kamion, busz) is körbejárható.
Az épület 1987-ben épült, állapota jó, kisebb renoválást igényel. Hatalmas nagyobb méretű ipari célú nyílászárókkal rendelkezik. Közművek közül vezetékes víz, nagy kapacitású áram és 40köbméteres szikkasztó került bevezetésre.
Egyedi kialakítással rendelkezik, mivel a hatalmas egy légterén kívül (amely régen kertészeti áruházként, előtte pedig autó szalonként is üzemelt) több kisebb helységgel is rendelkezik. Kiszolgáló, mellékhelyiségek, iroda helyiségek.

Ha felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármely napján!


Elhelyezkedés

Kajászó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634475


Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634475

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kajászói üzlethelyiség 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 320 m². Az üzlethelyiség ára 125 millió Ft, négyzetméter ára 390 625 Ft. Az ingatlant Hadadi Katalin referens a Léczfalvy Csaba Irodavezetö irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634475. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kajászó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.