star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Kalocsa, Belváros

  • 311 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

90 millió Ft

Eladó üzleti Kalocsa, Belváros 1. kép

Eladó üzleti Kalocsa, Belváros

  • 311 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó üzleti Kalocsa, Belváros

  • 311m²


Ár:

90 000 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Kalocsa belvárosában a Balkán Drinkbár néven ismert szórakozóhely eladóvá vált!
A Búzapiac téren álló kétszintes épület 110 m2-es földszintjén söröző, raktár és vizesblokkok, az emeleten tánc- és koncertterem, drinkbár, ruhatár, raktárak és vizesklokk lett kialakítva. A bejárat előtti tágas terasz biztosít kiülési lehetőséget. Az ingatlan előtt és közvetlen közelében bőséggel találunk parkolóhelyet. A Balkán Kalocsa legnagyobb méretű szórakozó helye, mely jelenleg nem üzemel.
A közeljövőben induló Paks II. beruházással kapcsolatban Kalocsán több ezer ember elszállásolására kerülhet sor, akik szolgáltatásokat vesznek majd igénybe a városban. Emiatt a Balkán Drinkbár nagy pontenciállal rendelkező ingatlan.


Elhelyezkedés

Kalocsa, Belváros, Búzapiac tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5398781


Kovács László  kalocsaiingatlan.hu

Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Kalocsa, belvárosi (Búzapiac tér) vendéglátói 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 311 m². A vendéglátói ára 90 millió Ft, négyzetméter ára 289 389 Ft, ami a kalocsai átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács László kalocsaiingatlan.hu referens a Kovács László kalocsaiingatlan.hu irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5398781. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kalocsa, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.