star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Kaposvár

  • 186 m²

    alapterület

Vételár:

45 millió Ft

Eladó üzleti Kaposvár

  • 186 m² alapterület

  • Eladó üzleti Kaposvár

  • 186m²


Ár:

45 000 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Eladó Kaposvár frekventált városrészén ez az exkluzív üzlethelyiség!

Kaposvár megyei jogú város a Dél-Dunántúlon, és egyben egyetemi város is. A Dunántúl egyik legfontosabb gazdasági, kulturális, oktatási és sportközpontja. A Kapos folyó mentén, a Somogyi-dombság területén fekszik. Körülbelül 60 000 fős lakosságával Dél-Dunántúl második legnépesebb települése.

Jelenleg fodrász szalonként működik. A ingatlan két szinten fekszik, mely 186 m2. 2015- ben felújításon esett át. Utcafronti bejárattal rendelkezik, a környéken a parkolás ingyenes.

A szalon 11 helyiségből áll. A fekvése és elrendezése miatt sok más tevékenység végezhető az ingatlanba, mint például magánrendelő, esküvői ruhaszalon, varroda, biobolt, iroda, kisállat rendelő és kozmetika stb.

Ingatlan fűtése gázkazánnal történik, felső szint klimatizált, alsó szint szellőztető rendszerrel van ellátva. Riasztóval felszerelve. Ipari árammal is rendelkezik.

Kollégáim díjmentesen, ezenfelül az ország összes bankjában nagy volumennel rendelkező hitel ügyintézéssel állnak az Ön rendelkezésére.

További kérdések esetén keressen bizalommal!

Orosz Ildikó ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 332562


Elhelyezkedés

Kaposvár, Aréna közelében


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6579124


+36 30

Ingatlannet kód: NET6579124


Az üzlethelyiségről 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 186 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 241 935 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Orosz Ildikó referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6579124. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.