star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Kecskemét, Belváros

  • 200 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

124,9 millió Ft

Eladó üzleti Kecskemét, Belváros

  • 200 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó üzleti Kecskemét, Belváros

  • 200m²


Ár:

124 900 000 Ft

Építés éve
2007
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Kecskemét belvárosában egy 206 négyzetméteres, betegturizmusra kiválóan alkalmas, jelenleg is működő orvosi rendelőt minden bútorral és berendezéssel együtt. Csendes helyen található a Malom központ és buszmegállók közvetlen szomszédságában, zárt udvari parkolóval és elektromos kapuval felszerelve.
Az épület újszerű állapotú, hő- és fényszigetelt, öt rendelő, egy recepció, két váró, három betegmosdó, egy személyzeti fürdőszoba, teakonyha, öltöző, gyereksarok találhatóak benne. A rendelők be vannak rendezve, az egyik fogászati a másik szájsebészeti rendelőként üzemel. Központi fűtés van, gázkazánnal és klímaberendezésekkel lehet fűteni/hűteni. Az összes feltétel adott a klinika további üzemeltetéséhez. Az átlagos havi rezsiköltség 50.000 Ft.
Pompás lehetőség olyan befektetőknek vagy álmaikat megvalósítani készülő személyeknek, akik szeretnének Kecskeméten valami pluszt nyújtani az embereknek, és a közelben egyedülállóként üzemeltetnének egy komplexumot, amely sokféle igényt kielégíthet, sokszínű szolgáltatást nyújthat. Kecskemétre és környékére eddig is sokan érkeztek gyógyulni vagy pihenni, ők a közeli szállodák egyikében szállást is tudnak találni. Természetesen az egészségügyi turizmuson kívül át lehet alakítani, alkalmas lehet szépségszalonként vagy irodaházként


Elhelyezkedés

Kecskemét, Belváros, Kölcsey utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6455838


+36 30

Ingatlannet kód: NET6455838


Az általad megtekintett eladó Kecskemét, belvárosi (Kölcsey utca) üzlethelyiség 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m². További jellemzői: az építés éve 2007, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. Az üzlethelyiség ára 124,9 millió Ft, négyzetméter ára 624 500 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Dolák István referens a Max Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6455838. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.