star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Kecskemét

  • 158 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

75 millió Ft

Eladó üzleti Kecskemét

  • 158 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó üzleti Kecskemét

  • 158m²


Ár:

75 000 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

ELADÓ Máriavárosban 1969-es építésű, polgári házból kialakított óvoda épület!!
630 m2-es telken tégla építésű, gáz központi fűtéssel (padlófűtéssel) ellátott, összközműves, 158 m2 alapterületű épület, melyet 2 éve alakítottak át és engedélyeztettek, mint magánóvodát. Az ingatlan két egybenyitható csoportszobát, melegítő konyhát, előkészítő helységet, öltözőket, gyerek mosdót, szociális helységeket tartalmaz. Tartozik hozzá egy 71 m2 nagyságú fedett terasz , ahol a gyerekek kényelmesen elférnek, rossz idő esetén itt könnyen megoldható a levegőztetés. Az udvaron egy fából készült játszótér is található. Az épület rendelkezik érvényes működési engedéllyel, ezért továbbra is alkalmas óvoda vagy bölcsőde üzemeltetésére. Az ingatlan állapota belülről nagyon szép, korszerűen kialakított és felszerelt a konyha, a csoportszobában pedig egy galéria is található. A külső nemesvakolat az átalakítások miatt néhány helyen sérült, ezért kisebb felújításra szorul.
Amennyiben érdeklődik az épület iránt, keressen bátran, nézzük meg együtt!

Referencia szám: IN078217


Elhelyezkedés

Kecskemét, Téglagyár utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6588444


Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6588444

Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kecskeméti (Téglagyár utca) üzlethelyiség 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 158 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Az üzlethelyiség ára 75 millió Ft, négyzetméter ára 474 684 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kriston Károly referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6588444. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.