star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Kehidakustány

  • 400 m²

    alapterület

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó üzleti Kehidakustány

  • 400 m² alapterület

  • Eladó üzleti Kehidakustány

  • 400m²


Ár:

59 900 000 Ft

Az ingatlanról:

KIVÁLÓ BEFEKTETÉS KEHIDAKUSTÁNYBAN!

CSAK AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN!

Kehidakustány fürdővárosában ajánlok eladása önöknek egy nagyszerű lehetőséget , a 2007-ben épült étterem várja új tulajdonosát.

Az ingatlanról bővebben:
- 100 fő befogadására alkalmas 400 négyzetméter alapterületű étterem, 2 bár résszel, 2 pályás automata Bowling pályával, konyhával ,és egyéb tároló helyiségekkel. Igény esetén a konyha bővíthető a jelenlegi wellness részleggel, ahol szolárium, jacuzzi, szaunák találhatóak.
- A jelenlegi konyha mérete megnövelhető.Igény esetén, egyeztetett időpontban a részletekkel kapcsolatban tudunk pontosítani.
- Méretét tekintve alkalmasra: rendezvények, családi események, kisebb-nagyobb születésnapok lebonyolítására egyaránt.
- Fűtése gáz cirkó kazánnal megoldott.
- Nyílászárói műanyag szerkezetűek.
- Klimatizált.
- Napos,tágas, világos terek jellemzik.

A meghitt környezet igazán ideális helyet biztosít a nyugodt, kellemes időtöltésre. Amennyiben befektetésben gondolkodik tovább bérlésre is van lehetőség, mely biztos jövedelmet biztosít a tulajdonosnak.

A lokációról bővebben:
Kehidakustány Hévíz és Zalacsány szomszédságában található kis település .Híres a fürdőjéről a Kehida Termálról. Közkedvelt a nyaralók körében a golf szerelmesei a Zala Springs Golf Resortban kapcsolódhatnak ki. Az ide látogatók megtapasztalhatják a vidéki élet kedves vendégszerettetét és teljeskörű kikapcsolódás és feltöltődés lehetőségét.

Amennyiben felkeltette érdeklődését kérem keressen bizalommal!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Kehidakustány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6606299


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


65 000 000 Ft

Kehidakustány

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 240m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6606299

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
A vendéglátói ingatlanról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 400 m². A vendéglátói ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 149 750 Ft, ami a kehidakustányi átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vincze Anita referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6606299. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kehidakustány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.