star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Kovácshida

  • 300 m²

    alapterület

Vételár:

60 millió Ft

Eladó üzleti Kovácshida

  • 300 m² alapterület

  • Eladó üzleti Kovácshida

  • 300m²


Ár:

60 000 000 Ft

Építés éve
1980
Ingatlan állapota
felújított
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Akadálymentesített
Igen

Az ingatlanról:

Kovácshidán eladó nagyforgalmú csárda főútvonal mentén, Harkány szomszédságában.

Az étteremhez tartozik egy fedett terasz, ezáltal nagyobb rendezvények megtartására is alkalmas.-Bejáratott étterem, kiváló lokációval-Saját parkolóval rendelkezik-200 fő befogadására alkalmas-Tartozik hozzá egy borospince, egy halastó, valamint egy 2 hektáros telek, melyre elhelyezésre kerültek fedett padok és a gyerekek számára játszótér-Az étterem teljes felszerelése, berendezése benne van a vételárbanA konyha a haccp előírásoknak megfelelően felszerelt. Tartozik hozzá 4 helyiség, mely tárolónak és előkészítőnek is alkalmas, illetve egy öltöző helyiség fürdővel és wc-vel.A közelben megtalálható Harkány, mely a gyógyfürdője által rengeteg turistát vonz a környékre, de Pécsről is rengetegen látogatnak el ide. Az ingatlan átalakítás után akár hétvégi háznak is alkalmas.


Elhelyezkedés

7847, Kovácshida, Vasút utca 1


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6607467


Horváth Szilárd

Horváth Szilárd

Hirdető további ingatlanjai
Horváth Szilárd

Horváth Szilárd

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


65 000 000 Ft

Kovácshida

  • Alapterület: 350m²

+36 20

Ingatlannet kód: 6607467

Horváth Szilárd

Horváth Szilárd

Hirdető további ingatlanjai
Horváth Szilárd

Horváth Szilárd

Az iroda további hirdetései
Az épület alapterülete: 300 m². További jellemzői: az építés éve 1980. A vendéglátói ára 60 millió Ft, négyzetméter ára 200 000 Ft, ami a kovácshidai átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Szilárd hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607467. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kovácshida ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.