star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Miskolc

  • 126 m²

    alapterület
  • 7

    szoba

Vételár:

16 millió Ft

Eladó üzleti Miskolc

  • 126 m² alapterület
  • 7 szoba

  • Eladó üzleti Miskolc

  • 126m²


Ár:

16 000 000 Ft

Építés éve
1960
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok, a Borsod megye székhelyén, Miskolc belvárosában elhelyezkedő, vendéglátásra alkalmas, szuterén kialakítású 126 m2 alapterületű üzlethelyiséget.
Az eladó üzlet, a föld felszínétől 1,5-2 méter mélyen található, tégla falazatú és boltíves kialakítású, járólappal burkolt. Az alapterület jobb kihasználhatósága érdekében, a boltíves falak kiegyenesítését, fa burkolattal oldották meg. Az üzlet víz órája fel van szerelve al mérőkkel, amin keresztül még 2 üzlet víz szükségletét látják el. 380V ipari áram megtalálható az üzletben, hisz abban kialakításra került, egy teljesen szigetelt kb. 8 m2 alapterületű, jelenleg is működőképes hűtőkamra.
Helyiségek között található még kazánház, vízóra feltárására kialakított helyiség, személyzeti mosdóval, zuhanyzóval, külön női és férfi WC és 3 nagyobb vendégtér, tégla építésű bárpulttal. Épület a betörés ellen riasztóval védett. Fűtéséről központi kialakítású gáz cirkó kazán gondoskodik, melynek hőátadása radiátorokkal történik.
Abszolút belvárosi elhelyezkedése miatt új üzlet nyitására, vagy akár befektetésnek is kiváló, tehermentes ingatlan. Nagyon közel, pár perc sétára Pláza, autóbusz pályaudvar, sétáló utca elérhető.

Teljeskörű HITEL ügyintézéssel és az ingatlan adásvételéhez szükséges ügyvédi háttérrel is állok a vevőjelöltek rendelkezésére.
Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, további információért és a megtekintésért hívjon bizalommal, majd kérem hivatkozzon az M138396 megbízási számra!


Elhelyezkedés

Miskolc, Zsolcai kapu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6560029


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6560029

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci (Zsolcai kapu) üzlethelyiség 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 126 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. Az üzlethelyiség ára 16 millió Ft, négyzetméter ára 126 984 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 52%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Attila referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6560029. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.