star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Mohács

  • 84 m²

    alapterület

Vételár:

32,9 millió Ft

Eladó üzleti Mohács

  • 84 m² alapterület

  • Eladó üzleti Mohács

  • 84m²


Ár:

32 900 000 Ft

Építés éve
1960
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Új üzlet nyitásában/Vásárlásában gondolkodik?Van egy egyedi ajánlatom önnek:Mohács legforgalmasabb utcáján, frekventált helyen, több mint 25 éve működő saroküzletet kínálok eladásra! Befektetési, üzleti szempontból, a legjobb választás egy több éve működő hely, ahova most is szívesen mennek az emberek.Jelenleg szolárium, műkörömépítő, és masszázs szalonkènt működik az ingatlan.A 84m2 területen, az utcai bejárat felől 35m2-es üzlethelyiség, és a 49 m2-es lakrész egyben működik ès eladó akár külön-külön is. Így akár két különálló üzlet is kialakítható hiszen a belsô utca felől, egy újabb bejárat megnyitására is van lehetőség. A jelenlegi bejárata, és a homlokzat kiváló marketing lehetőségeket rejt, a nagy padlástér pedig további, akár felsőteraszos megoldást is kínál, ha profilváltásban gondolkodik leendő tulajdonosa. A szemben lévő városi parkban számos kultúrális esemény zajlik egész évben. Akár ezekhez kapcsolódó szolgáltatás is jó befektetésnek bizonyulhat. Jól megközelíthető, parkolási lehetőség az üzlet mindkét oldalán.De a jelenlegi bérlők -igény esetén- szívesen tovább bérelnék a helyiséget.Az ingatlan leírása röviden:Szerkezete tégla, vakolt színezett falak.Vizesblokk szinte minden helyiségben van, a terek jól elkülönithetőek.Fűtése gázkonvektorral és klímával működik, így helyiségenként szabályozható, a melegvizet a villany és gázbojler adja.A villamos energia 3fázison 40+50+40A. -magas teljesítmény felvételére alkalmas.Jöjjön nézzük meg, és tervezzük meg új üzletét!

Referencia szám: UZ041863-IN


Elhelyezkedés

Mohács


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6610429


+36 70

Ingatlannet kód: NET6610429

Az üzlethelyiségről 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 84 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Az üzlethelyiség ára 32,9 millió Ft, négyzetméter ára 391 667 Ft, ami a mohácsi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Végi Zsuzsanna referens a Mohács irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6610429. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mohács ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.