star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Nagykanizsa

  • 54 m²

    alapterület

Vételár:

20,5 millió Ft

Eladó üzleti Nagykanizsa

  • 54 m² alapterület

  • Eladó üzleti Nagykanizsa

  • 54m²


Ár:

20 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1979
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Nagykanizsa frekventált, forgalmas helyén a belvárosközeli Teleki utcában kínálunk Önnek egy nagyszerű lehetőséget. Ideális választás lehet, ha irodahelységet keres vállalkozásának vagy szolgáltatásához keres tökéletes helyszínt. A földszinti, utcafronti bejáratú üzlet 54 nm-es, alkalmas akár több célú szolgáltatás egyidejű üzemeltetésére is.

Az épület 1979- ben épült, 2023-ban teljes körű felújításon esett át, cserélték a vízvezetékeket, a villanyhálózatot korszerűsítették, új nyílászárók kerültek beépítésre, valamint a teljes tetőszerkezet cseréje is megtörtént. Zuhanyzó fülke és különálló wc került kialakításra. A belső tér stílusos és egységes megjelenést kapott az új burkolatok és parketta által. A fűtést gázkonvektorok biztosítják az épületben. Havi rezsiköltsége kedvező, minden közművel ellátott, közös költség nincs. A hátsó részből egy ajtó nyílik az udvarra, ahol lehetőség van a ruhák szárítására, vagy akár kiteheti kedvenc kerti bútorát is. Parkolás a közelben lévő ingyenes parkolókban lehetséges.

További információért hívjon, állunk rendelkezésére!

Referencia szám: HK-4620715-IN


Elhelyezkedés

Nagykanizsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6646616


+36 30

Ingatlannet kód: NET6646616


Az üzlethelyiségről 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: az építés éve 1979, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. Az üzlethelyiség ára 20,5 millió Ft, négyzetméter ára 379 630 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Néber Judit referens a Néber Ingatlan Group Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646616. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.