star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Nagymágocs

  • 200 m²

    alapterület
  • 1 263 m²

    telek

Vételár:

12 millió Ft

Eladó üzleti Nagymágocs

  • 200 m² alapterület
  • 1 263 m² telek

  • Eladó üzleti Nagymágocs

  • 200m²


Ár:

12 000 000 Ft

Építés éve
1957
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Nagymágocson a központban (Csongrád-Csanád megyében) kínálom eladásra kiváló lehetőségekkel bíró ingatlant. Étteremként és pizzériaként üzemel 8 éve. Fő tevékenysége pizza sütés, de menüt is főznek.
Az étterem 100 nm-es, a konyha szintén, a kerthelyiség 200 nm-es.
Kisebb rendezvények lebonyolítására külön terem áll rendelkezésre, AMI 28 m2. A tavaszi, nyári, őszi hónapokban a kerthelyiséget is ki lehet hasznosítani, ahol a vendégek élvezhetik az étkezést a szabadban. A fűtést gáz-cirkó kazán biztosítja, a melegvizet villanybojler.
Az éttermi részben a komfortérzetet a klíma biztosítja.
A konyhában kialakításra került, fehér és fekete mosogató, valamint előkészítő helyiségek.
A hűtést igénylő nyersanyagoknak hűtőkamra is biztosított. Vendég mosdók is kialakításra kerültek.
Buszmegálló, iskola, ABC a közelben.
Nagymágocs lakossága kb 3400 lakosú. Ez az egy pizzéria üzemel a faluban, ez üzleti előnyde az Ala Carte-t is fellehet lendíteni.
Eladási ár + AFA

Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szintén szolgáltatásunk része, így Ön sokkal eredményesebben fog célba érni.
Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy meg szeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.

Szabó Ernő 30-416-2393
Ingatlanértékesítő alacsony fenntartás, jó közlekedés, kertrész, közeli belváros, zöld övezet, melléképület, klíma, kertkapcsolat, háromfázisú áram
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Nagymágocs, Nagymágocs, Kossuth Lajos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6565176


+36 30

Ingatlannet kód: NET6565176

Az üzlethelyiségről 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 263 m². További jellemzői: az építés éve 1957, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 12 millió Ft, négyzetméter ára 60 000 Ft. Az ingatlant Szabó Ernő referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6565176. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagymágocs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.