star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Nagytarcsa

  • 330 m²

    alapterület

Vételár:

160 millió Ft

Eladó üzleti Nagytarcsa

  • 330 m² alapterület

  • Eladó üzleti Nagytarcsa

  • 330m²


Ár:

160 000 000 Ft

Építés éve
2012

Az ingatlanról:

Műszaki adatok:
Villamos energia ellátás:
A tervezett épület villamos energia igénye az üzemeltető adatszolgáltatása szerint:: 3x50A. Az ingatlan dél-nyugati előkertjében, a telek határ közelébe telepített csatlakozó és csoportos fogyasztásmérő szekrényből jelenleg max. 20,0kW (3x32 A) vételezhető. A teljes épületről 2010. január 7-én készült műszaki leírás szerint: „Az egységek minimum 2x32 Amperes áramellátása biztosított, de a beépítendő (beépített) földkábel 3x100A energia átvitelére alkalmas.” Ezen műszaki leírás alapján a 2x32A-es biztosító (kismegszakító) - az ELMŰ-vel történő új szerződés megkötése után – kicserélhető 3x63A értékre. Az üzemeléshez elegendő villamos energia biztosításához új betáp kábel kiépítése nem szükséges, a meglévő 0,4 kV-os ELMŰ hálózatról.

TARTÓSZERKEZETEK:
Általános információk A 085/130 A/8 hrsz-ú telek közel sík területen, ipari övezetben található. A meglévő csarnok egyszint magas, alápincézetlen, acél rácsos szerkezetű (a pillérek is). A meglévő épületrész egy kis területén belül, az I-VI/A-H raszterek által határolt szakaszon kétszintes iroda és raktár épületrészt tervezünk. A tervezett épületrész alaprajzi mérete: 12,8555 x 9,335 m befoglaló mérető téglalapba írható. Az emeletre húzott fokú lépcsővel lehet feljutni.
Az épületrész teljesen független a meglévő fogadó csarnok szerkezettel, anyaga: acél teherhordó szerkezet. Az emeleti szint könnyűszerkezetes falait agymáshoz merevíteni kell, a meglévő épület szerkezetéhez kerül kikötésre. A kiindulási koncepciók a következők voltak: • A közbenső födém betonréteg nélkül, könnyűszerkezetből, szerelt módon kerüljön tervezésre. • A meglévő ipari csarnok padlóját ne kelljen feltörni alaptest készítése miatt, hanem a meglévő padlószerkezetre támaszkodjon le az új iroda és raktár épületrész. (A meglévő padlószerkezet 3,0 t/m2 teherbírású, amelyről az eredeti statikus tervező Szabó Balázs nyilatkozott). Az új pillérek elrendezését és a mestergerendákat úgy alakítottuk ki, hogy ennél nagyobb pontszerű terhelés ne jusson a padlóra. 4.2 Alapozás Az új pillérek a meglévő ipari padlószerkezet átvágása nélkül, új alapok nélkül kerülnek tervezésre. A pillérek, a meglévő padlószerkezetre kerülnek letámasztásra figyelembe véve a padló teherbírását. Az eredeti statikus tervező állásfoglalása szerint a padló teherbírása: 30,0 kN/m2 . A pillérek talplemezzel kerülnek rögzítésre, 2 db menetes szár ragasztásával. A feszesre húzás elött a pilléreket függőlegesbe kell állítani és a merevítéseket el kell helyezni! 4.3 Függőleges teherhordó szerkezetek A függőleges tartószerkezetet 70/70/3.6-os RHS (S355) szelvényből tervezzük úgy, hogy a válaszfalban el lehet rejteni a pillért. A pillér talp- és fejlemezzel kapcsolódik a padlóhoz és a gerendákhoz. Az IPE 220-as gerendák alatt a tengelytávhoz képest is sőríteni kell 80 cm-es távolságra a pilléreket. Ipari csarnok raktár és iroda épületrész építési tervéhez 8-as egység; 2142. Nagytarcsa, Ganz Ábrahám u. 4./2./8. Hrsz.: 085/130 A/8 8/6 4.4 Vízszintes teherhordó szerkezetek A vízszintes tartószerkezet: • l=5145 mm esetén IPE 200-as acélgerenda t=935 mm tengelytávolsággal; • l=4040 és 3740 mm esetén IPE 180-as acélgerenda t=1165 mm tengelytávolsággal; • l=6515 mm esetén IPE 220-as acélgerenda t=935 mm tengelytávolsággal. Az acélgerendák tetején HOESH „HP 50/250”-es trapézlemezt v=0,88 mm vastagsággal és negatív elhelyezéssel tervezünk. A gerendákat csavarozással tervezzük egymáshoz rögzíteni, alátéttel, anyával, feszesre húzva. 4.5 Merevítés A raktár és iroda épületrész szerkezetét külön merevíteni kell. A merevítésre Φ16-os rúdacélt tervezünk András-kereszt kialakítással, a falakba rejtett módon kialakítva. A merevítés elrendezését az S-1 terv jelöli, részletmegoldását az S-2 terv tartalmazza. A merevítéseket hegesztéssel tervezzük egymáshoz rögzíteni.
Lokáció:
Nagytarcsa, Pest megye Gödöllői járásban található határos Budapest XVI. és XVII. kerületével. A település felszíne változatos, mivel a Pesti-síkság keleti és a Gödöllői-dombság nyugati határán fekszik, a Szilaspatak völgyében.
Amennyiben felkeltett érdeklődését, várom hívását a hét mindennapján!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Nagytarcsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6612287


+36 70

Ingatlannet kód: NET6612287

Az üzlethelyiségről 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 330 m². További jellemzői: az építés éve 2012. Az üzlethelyiség ára 160 millió Ft, négyzetméter ára 484 848 Ft. Az ingatlant Pásztor Csaba referens a Pásztor Endre irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612287. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagytarcsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.