star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Nyíregyháza, Belváros

  • 22 m²

    alapterület

Vételár:

17,5 millió Ft

Eladó üzleti Nyíregyháza, Belváros

  • 22 m² alapterület

  • Eladó üzleti Nyíregyháza, Belváros

  • 22m²


Ár:

17 500 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Nyíregyháza abszolút belvárosában, üzletház utcafronti szintjén, kirakattal rendelkező, 22 nm-es üzlethelyiség, saját parkolási lehetőséggel eladó!

Az üzlet méretéből és jellegéből adódóan alkalmas lehet például kozmetikai-, vagy fodrász szalonnak, műköröm stúdiónak, kisebb irodának. Valamennyi olyan vállalkozás működtetésére alkalmas a hely, amihez szükséges a könnyű megközelíthetőség, a belváros forgalma, de mégis egy privátabb helyet biztosít.

A zárt, belső, őrzött udvarban saját autóval beállási lehetőség.

Az üzletházban kávézó, élelmiszer-, ruházati és egyéb üzletek, irodák is találhatóak.

Az ideális hőmérsékletet hűtő-fűtő klíma biztosítja. Az üzletben található egy kis tároló (ami alkalmas melegítő konyhának is), WC-kézmosó.
Az üzletház biztonságát saját biztonsági őrök és kamerarendszer szolgálják.

Befektetésnek is jó választás!

Amennyiben további kérdései lennének, ill. szeretné megnézni, kérem hívjon!


Elhelyezkedés

Nyíregyháza, Belváros, Kossuth tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6575630


+36 30

Ingatlannet kód: NET6575630


Az üzlethelyiségről 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 22 m². Az üzlethelyiség ára 17,5 millió Ft, négyzetméter ára 795 455 Ft, ami a nyíregházi átlaghoz képest 60%-kal magasabb. Az ingatlant Nyitrai Erika referens a Boczák József irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6575630. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyíregyháza, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.