star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Oroszlány

  • 800 m²

    alapterület
  • 1 600 m²

    telek

Vételár:

130 millió Ft

Eladó üzleti Oroszlány

  • 800 m² alapterület
  • 1 600 m² telek

  • Eladó üzleti Oroszlány

  • 800m²


Ár:

130 000 000 Ft

Építés éve
1980

Az ingatlanról:

Oroszlány legszebb helyén, tóparton egy tökéletes vendéglátóipari egység lett a leendő vásárlók számára elérhető.

A komplexum rendelkezik recepcióval, nyolc egyforma, magas színvonalú szobával (teljesen berendezett), közös társalgóval, mely hatalmas alapterületű.
A társalgó mérete lehetővé teszi a reggeliztetés, ebédeltetés megoldását, akár önálló étteremként is üzemelhet folyamatosan.
Az ingatlan alagsorában, egy tökéletes, modern kivitelezésű bár várja vendégeit. Ugyanitt bowling pálya is rendelkezésre áll (helyreállításra, felújításra van szüksége).
A telek rendezett, különálló garázssorral rendelkezik (természetesen telken belül teljes önállóan, zárhatóan. Ezek mellett az elhelyezkedésből adódóan a vendégek parkolási lehetősége megoldott, mind belső, mind külső parkoló helyek tekintetében.

Természetesen mivel vendéglátó egység, ezért rendelkezik az összes kiszolgáló helyiséggel, raktárral, személyzeti öltözővel, mosdóval, hátsó bejárattal a szállítók számára.

Az épületből, valamint annak hátsó részén elhelyezkedő teraszáról csodás kilátás nyílik a tóra, melyhez közvetlen hátsó saját terület, kijárat tartozik.

Ettől ideálisabb, kiválóbb elhelyezkedésű ingatlan Oroszlány és Tatabánya térségében nem található.

Tökéletesen alkalmas nagyobb rendezvények bonyolítására, de ugyanakkor diszkrét, akár társadalmilag ismert személyiségek számára is lehetséges zárt körű, kíváncsi szemek elől elzárt partik megrendezésére is, mely a múltban is gyakori volt, közismert személyek is szívesen jártak vissza.

Kedves vásárlók, vállalkozók, befektetők, várom hívásukat, járjuk be az ingatlant, győződjenek meg a leírtakról!

Oroszlány, vendéglátás, panzió, étterem
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Oroszlány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6459189


+36 70

Ingatlannet kód: NET6459189


A vendéglátói ingatlanról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 800 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 600 m². További jellemzői: az építés éve 1980. A vendéglátói ára 130 millió Ft, négyzetméter ára 162 500 Ft. Az ingatlant Balogh Viktor referens a Szabó Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6459189. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Oroszlány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.