star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Páka

  • 360 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 460 m²

    telek

Vételár:

55 millió Ft

Eladó üzleti Páka

  • 360 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 460 m² telek

  • Eladó üzleti Páka

  • 360m²


Ár:

55 000 000 Ft

Építés éve
2004
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

A Zalaegerszegi OPENHOUSE ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a 360 M2 alapterületű szép ÉTTERMET-CAMPING-HÁROM APARTMAN ÉS HÁROM BÉRBEADOTT ÜZLET a NYUGATI HATÁRSZÉLEN a Zalai dombságban,turisztikailag kedvelt Pákán, 55 000 000 FT+ ÁFA áron. Befektetésnek kiváló lehetőség.

Az ingatlan leírása:

- A konyha, állandó napi menüs étkeztetéssel rendezvények lebonyolítására is alkalmas

- 90 m2-es éttermi rész, 77 m2 fedett terasz, 52 m2-es kiszolgáló rész mosdókkal

- italtároló pince, lifttel felszerelt

- további 140 m2-es egyéb közösségi célra is hasznosítható emeleti rész, billiárd szoba, konferencia terem

-Három jelenleg is bérlő által üzemeltetett  üzlet (fodrászat, hús üzlet, élelmiszer bolt) található az ingatlanban.

-Három szállóvendégek számára kiadható aprtman is található az ingatlanban teljes felszereléssel!

-Az épülethez tartosik camping teljes közművével és egy kültéri rendezvények lebonyolítására alkalmas részben fedett a patak partján hangulatos     környezetben elhelyezkedő grillező ami egy kemencével is el van látva 

- központi fűtés

- 2004-ben épült!

-Páka  turisztikailag kedvelt zalai régió egyik  központja. Teljes infrastruktúrával rendelkező település.Számos kiránduló útvonal keresztezi. Magyarország leghosszabb erdei kisvasútja is áthalad rajta. Az ismert fizikus, Öveges József Professzor szülőfalúja.A Rákosi rendszerben a magyar határon  épített 630 km hosszú  Magninot vonal feltárt bunkerei is látogathatók. A közeli Mura folyón raftingolási lehetőséggel.

Amennyiben a fenti 123004 számú ingalan, vagy bármely eladó ingatlan irodánk kínálatából felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal a következő telefonszámon:

Laska Róbert 0630/529-5800

Openhouse - Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Ne feledje! Kereső ügyfeleinknek szolgáltatásaink ingyenesek. Bankfüggetlen hitel tanácsadónk segítségével több bank ajánlatából választhatja ki az Ön számára legkedvezőbbet.

Bízza profikra ingatlanügyeit!  


Elhelyezkedés

Páka


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5914013


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET5914013

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó pákai vendéglátói 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A vendéglátói ingatlanról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 360 m², míg a hozzá tartozó teleké 460 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A vendéglátói ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 152 778 Ft. Az ingatlant Laska Róbert referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5914013. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Páka ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.