star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Paloznak

  • 332 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

353,9 millió Ft

Eladó üzleti Paloznak

  • 332 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó üzleti Paloznak

  • 332m²


Ár:

353 900 000 Ft

Építés éve
2019
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

Eladó Paloznakon egy elvehetetlen balatoni panorámával rendelkező, gyönyörű, 2019-es építésű, a helyi építészeti stílusba illeszkedő, 3 szintes, 332 m2-es modern vendégház, amely családi nyaraló, vagy némi átgondolással családi ház funkcióra is alkalmas!A vendégházban 4 apartman található, saját fürdőszobával. Különleges adottság, hogy a 4 apartman mindegyike balatoni panorámával rendelkezik! A közös terek - azaz a konyha-étkező, a kiszolgáló helyiségek és a borospince a félszuterén szinten találhatóak, illetve egy 45 m2-es gyönyörű teraszt is élvezhetnek a ház lakói, melyet hangulatos szőlő ültetvény vesz körbe. A kertben egy jacuzziból is élvezhetjük a Balaton látványát és a wellness helyiségben szauna is van! A fűtés-hűtést hőszivattyú biztosítja fan-coil rendszerrel, padlófűtéssel. Emellett be van szerelve vízlágyító, elektromos alumínium redőnyök, automata öntözőrendszer, illetve egy szennyvíztisztító kismű. Az öntözéshez esővízgyűjtő van telepítve. Az ingatlanra általánosan elmondható, hogy igényes berendezések, szerelvények és burkolatok jellemzik (pl. Hans-Grohe csaptelepek, öntött márvány zuhanytálcák, minőségi olasz burkolatok vannak).A telek egy 2790 m2-es gondozott terület, mely igény esetén további területek megvásárlásával bővíthető. Udvari parkolóhely 4 autó részére van kialakítva.A látvány és a környező dombság nyugalmat áraszt, a hely feltöltődésre nagyon alkalmas, jöjjön el, tapasztalja meg Ön is!Az ingatlan magántulajdonban van, tehermentes.
Érd: Leveszyné Kengyeli Diána 30/3294954

Referencia szám: VL040812


Elhelyezkedés

Paloznak


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6593037


+36 30

Ingatlannet kód: NET6593037

Az általad megtekintett eladó paloznaki szálloda 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A szállodáról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 332 m². További jellemzői: az építés éve 2019, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A szálloda ára 353,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 065 964 Ft. Az ingatlant Kengyeli Diána referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6593037. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Paloznak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.