star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Pécs

  • 83 m²

    alapterület

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó üzleti Pécs

  • 83 m² alapterület

  • Eladó üzleti Pécs

  • 83m²


Ár:

39 900 000 Ft

Építés éve
1887
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Remek lehetőség Pécs szívében!Eladó egy 83 négyzetméteres üzlet az ikonikus Zsolnay negyedben. Az ingatlan Felújítandó, 37 éve működik sörözőként, lehetőséget kínál befektetőknek és üzleti célra egyaránt.Az üzlet kitűnő elrendezése és elhelyezkedése ideálissá teszi az üzleti tevékenységek széles skáláját. Az utcai bejárat könnyű hozzáférést biztosít a potenciális vásárlóknak,és az üzlet előtt közvetlenül INGYENES parkolási lehetőség áll rendelkezésre, ami garantálja a vendégek kényelmét.A 83m2-es terület sok lehetőséget kínál a belső elrendezésre és a vállalkozások kialakítására. Lehetőség van a söröző folytatására, vagy akár átalakításra más típusú vendéglátóipari egységgé,üzlethelyiséggé vagy szolgáltató központtá. A Zsolnay negyed népszerű turisztikai látványosság, amely vonzza a helyiek és a turisták figyelmét egyaránt, így garantált az üzlet forgalma.Bővebb információért, megtekintésért várom hívását!
Érdeklődni: Fekete Zsanett +36305809303

Referencia szám: UZ093512-IN


Elhelyezkedés

Pécs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6571618


Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6571618

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

Az üzlethelyiségről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 83 m². További jellemzői: az építés éve 1887, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Az üzlethelyiség ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 480 723 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Fekete Zsanett referens a Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6571618. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.