star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Salgótarján

  • 29 m²

    alapterület

Vételár:

9,9 millió Ft

Eladó üzleti Salgótarján

  • 29 m² alapterület

  • Eladó üzleti Salgótarján

  • 29m²


Ár:

9 900 000 Ft

Építés éve
1974
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Salgótarjánban, a megújult piac területén, földszinti, 29 nm-es, frissen felújított, tehermentes, azonnal birtokba vehető üzlethelyiség eladó!

A 2024-ben elvégzett felújítás során cserélve lett a villamos hálózat, valamint az alsó burkolat. A falak frissen festettek, az álmennyezet kazettás szerkezetű. A tető új szigeteléssel ellátott.

Az üzlethelyiség bármilyen kereskedelmi -és szolgáltató tevékenység végzésére alkalmas.

A vásárcsarnok jelentős forgalommal rendelkezik, ritkán lehet itt ingatlant vásárolni!

Befektetők részére is ajánlom, hiszen, magas éves hozam mellett könnyen bérbe adható!

Az altalaj Önkormányzati tulajdon, havi földhasználati díj fizetendő. alacsony fenntartás, jó közlekedés, közeli belváros, új villamoshálózat, háromfázisú áram
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Salgótarján, Salgótarján, Ady Endre út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6637270


HASONLÓ INGATLANOK


14 999 000 Ft

Salgótarján, Salgótarján, Bajcsy-Zsilinszky út

  • Alapterület: 78m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6637270


Az üzlethelyiségről 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 29 m². További jellemzői: az építés éve 1974. Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 9,9 millió Ft, négyzetméter ára 341 379 Ft, ami a salgótarjáni átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Tatár Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637270. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Salgótarján ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.