star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Sátoraljaújhely

  • 125 m²

    alapterület
  • 362 m²

    telek

Vételár:

25 millió Ft

Eladó üzleti Sátoraljaújhely

  • 125 m² alapterület
  • 362 m² telek

  • Eladó üzleti Sátoraljaújhely

  • 125m²


Ár:

25 000 000 Ft

Építés éve
1970
Ingatlan állapota
felújított

A beltér:

Kedvező áron eladó Sátoraljaújhely- Széphalom területén egy jelenleg is kiválóan működő csárda. A csárda nem csak helyben fogyasztást kínál, de menü és házhoz szállítási lehetőséget is kínál.
Az idegenforgalom szempontjából frekventált helyen fekvő
csárda nagyszerűen alkalmas átalakításra is.
Kiváló konyhája, csak arra vár, hogy a következő tulajdonos folytassa a hagyományokat, vagy új innovatív fordulattal robbanjon be a vendéglátás területére. Csak rajtad múlik mit hozol ki belőle. Ha kedved van, alakítsd át út menti apartmanná. A hely adott hozzá. Légy te, aki nem csak új gazdája, aki új színt és ötletet visz egy már szép környezetbe. Ne feledd, a Kazinczy emlékpark csak egy karnyújtásnyira van tőle. Aki pihenni, sétálni kíván, élvezni a csendet és a jó levegőt az itt megtalálja.
Az ár az ÁFA-t nem tartalmazza.


Elhelyezkedés

Sátoraljaújhely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6585739


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6585739

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

A vendéglátói ingatlanról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 125 m², míg a hozzá tartozó teleké 362 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A vendéglátói ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 200 000 Ft. Az ingatlant Kiss Erika referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6585739. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sátoraljaújhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.