star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Siófok, Belváros

  • 75 m²

    alapterület

Vételár:

78 millió Ft

Eladó üzleti Siófok, Belváros

  • 75 m² alapterület

  • Eladó üzleti Siófok, Belváros

  • 75m²


Ár:

78 000 000 Ft

Építés éve
2000
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Vállalkozni szeretne Siófokon? Ez a tökéletes helyszín.

Valósítsa meg álmait Siófok központjában, a Fő tértől mindössze 50 méterre található üzlethelyiségben. Az ingatlan alapterülete 75 nm, melyben egy 30 nm eladótér mellett egy 15 nm-es iroda, , raktár és mosdók is helyet kaptak. A fűtés házközponti gázkazánról megoldott egyedi mérőkön keresztül, emellett egy hűtő-fűtő klíma is segíti a kellemes hőmérséklet elérését. Az üzletben 3x50 amper áll rendelkezésre, így nagy teljesítményű gépek üzemeltetésére is lehetőség van.Az üzlet 3 bejárattal rendelkezik. Az ingatlanban műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, körbe van fűtve, ezért a téli időszakban is alacsony rezsivel fenntartható.

Az ingatlanhoz 6 millió forintért terem garázsbeálló is vásárolható.

Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően kitűnő választás kezdő vállalkozóknak, illetve már működő vállalkozásoknak egyaránt.

Jöjjön el és nézze meg mielőbb, mert biztos vagyok benne, hogy júniusban már kint lesz a nyitva tábla!

Hívjon és egyeztessünk időpontot a megtekintésre! alacsony fenntartás, jó közlekedés, közeli belváros, új nyílászárók, klíma, háromfázisú áram
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Siófok, Belváros, Siófok Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6602854


Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6602854

Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az üzlethelyiségről 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 78 millió Ft, négyzetméter ára 1 040 000 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Dr. Folczné Szentléleki Enikő referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602854. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.