star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Sóskút

  • 140 m²

    alapterület
  • 2 641 m²

    telek

Vételár:

140 millió Ft

Eladó üzleti Sóskút

  • 140 m² alapterület
  • 2 641 m² telek

  • Eladó üzleti Sóskút

  • 140m²


Ár:

140 000 000 Ft

Építés éve
2000
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Eladó Sóskúton, főút mellett található, sportlétesítményként használt ingatlan amely ideális lehetőség befektetőknek és sport szerelmeseinek. Az ingatlan rendkívül sokoldalú, és ideális lehet tenisz, röplabda és egyéb sportesemények megrendezésére. Az ingatlan a következő paraméterekkel rendelkezik:

Telek mérete: 2641 m2
1 nyitott teniszpálya
1 fűthető teniszpálya
1 röplabdapálya
10 db autó számára alkalmas felszíni autóbeálló
Az ingatlanon található egy két szintes, tégla építésű épület, amely eredetileg az 1960-as években épült, majd 2000-ben teljes felújításon esett át, és elnyerte jelenlegi formáját. Az alsó szinten egy 39 m2-es területen helyezkedik el egy iroda és öltözők. Itt találhatók fürdőszobák zuhanyzóval és mosdóval, biztosítva a megfelelő komfortot a vendégeknek és a sportolóknak. A felső szint 91 m2-es területen helyezkedik el, és egy kocsma került kialakításra. Ez a tér tökéletes helyszín lehet a pihenésre és a társaság élvezetére az edzések vagy sportesemények után.

Az épület fűtését 4 db klíma és kandalló biztosítja, így a hőmérséklet minden időszakban kellemes lehet. A meleg víz ellátásáról pedig egy villanybojler gondoskodik.

Az ingatlan rendkívül vonzó lehet azok számára, akik sportlétesítményt vagy befektetési lehetőséget keresnek. A környék csendes és nyugodt, ideális a sportolásra és a kikapcsolódásra. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, könnyen megközelíthető és számos közlekedési lehetőség áll rendelkezésre.

Amennyiben hitelt szeretne felvenni, bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll a rendelkezésére!
Az ingatlan kizárólag előre egyeztetett időpontban tekinthető meg. felszerelt, jó közlekedés, külön fürdő és wc, parkosított udvar, udvari gépjárműbeálló lehetőség, fúrt kút, klíma, háromfázisú áram
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Sóskút, Sóskút, Petőfi Sándor utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6523360


+36 70

Ingatlannet kód: NET6523360

A vendéglátói ingatlanról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 641 m². További jellemzői: az építés éve 2000. Parkolási lehetőség: nincs. A vendéglátói ára 140 millió Ft, négyzetméter ára 1 000 000 Ft. Az ingatlant Dávid Gábor referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6523360. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sóskút ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.