star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Szada

  • 540 m²

    alapterület

Vételár:

330 millió Ft

Eladó üzleti Szada

  • 540 m² alapterület

  • Eladó üzleti Szada

  • 540m²


Ár:

330 000 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Befektetők, orvosok, kereskedelmi szolgáltatók KIVÉTELES LEHETŐSÉG Szada központjában!

EMELETEN LAKÓTÉR A FÖLDSZINTEN VÁLLALKOZÁS?
MÉG EZ IS MEGVALÓSÍTHATÓ!

Eladásra kínálunk Szadán a fő út mellett egy megkímélt rendezett állapotú ingatlant, mely TÉNYLEG bármilyen szolgáltatás helységének alkalmas!

Fitness centrumban, vagy orvosi rendelőben, esetleg bolti üzlethelyiségben gondolkodik? Akkor ez a lehetőség Ön számára a legjobb!

Az ingatlan paraméterei:
775 négyzetméteres fekvésű belterületi telken található az ingatlan, melynek alapterülete 540 négyzetméter 3 szintes épület! Jelen állapotában több nagy légterű helységből áll, melyek kiválóan alakíthatóak, öltözők, zuhanyzók, kisebb irodák és étkező/konyha kialakítására is alkalmas! Az ingatlan összközműves, 2 bejáratos, az udvar kialakítása járművekkel, teherautóval körforgásra alkalmas!

Az M3-as autópályáról gyorsan megközelíthető . A gödöllői lehajtótól 2,7 km, a mogyoródi lehajtótól 6km. A Liszt Ferenc repülőtér 36 km-re fekszik az ingatlantól!

NE HAGYJA KI EZT A KIVÉTELES LEHETŐSÉGET! Kössük meg együtt MA a nyugat-magyarországi agglomeráció egyik legjobb üzletét! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 361067


Elhelyezkedés

Szada, Szada központjában nagy lehetőség


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6595648


+36 70

Ingatlannet kód: NET6595648

Az üzlethelyiségről 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 540 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. Az üzlethelyiség ára 330 millió Ft, négyzetméter ára 611 111 Ft. Az ingatlant Préda Dávid referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6595648. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szada ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.