star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Szeged, Móraváros

  • 268 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 384 m²

    telek

Vételár:

190 millió Ft

Eladó üzleti Szeged, Móraváros

  • 268 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 384 m² telek

  • Eladó üzleti Szeged, Móraváros

  • 268m²


Ár:

190 000 000 Ft

Építés éve
2005
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

BEJÁRATOTT ÉTTEREM, PANZIÓ ÉS RENDEZVÉNYHELYSZÍN A BELVÁROS SZÉLÉN ELADÓ!

Szeged Móravárosban kínálok egy 384 négyzetméteres sarki telken összesen 268 négyzetméteres 3 szintes házat, amelyben étterem, panzió és rendezvény komplexum üzemelt folyamatosan 2004-től.

A 2004-ben beton alapra, dupla blokktéglából épült ház jó állapotban van, egyedileg gyártott hőszigetelt fanyílászárókkal rendelkezik, cseréptetős. Fűtését gázcirkó kazán biztosítja, a pincében radiátor, az étteremben és az emeleten padlófűtés lett kialakítva. Mindhárom szint klimatizált. A ház kamerával és riasztóval is felszerelt.
A földszinten egy utcai bejáratos meleg és hidegkonyhás étterem található, amely 42 fő kényelmes befogadására alkalmas, akár kisebb rendezvények lebonyolítására is kiváló helyszínt ad. A szinten található még egy bárrész és a mosdók. A konyhai rész praktikus elosztású. Az étteremből a zárt udvarra jutunk ki, ahol nyaranta kerthelyiség üzemelt.
A telek mindkét utcafront felől rendelkezik kapuval.
A pincében egy 60 fős különterem található, amely születésnap, eljegyzés, esküvő, ballagás és egyéb rendezvények kiváló helyszíne. Ezen a szinten találhatóak még az illemhelyiségek, mosoda, raktár és kazánház.
Az emeleten egy panzió üzemelt 5 darab különálló szobával, két 3 ágyas és három 2 ágyas szoba. Valamint három darab különálló fürdőszoba és egy mini teakonyha található. A szobák klimatizáltak és ablakai redőnyözöttek.
A panzió felett padlástér van, amely jelenleg nincs beépítve.
A ház jó állapotban van, folyamatosan karbantartották.

Legyen az Ön új vállalkozásának helyszíne ez a remek ingatlan! Várom megtisztelő hívását!
Irányár: 190 millió Forint

Igény esetén saját hitelügyintéző, ügyvéd és energetikus áll rendelkezésre.
Ha személyesen szeretné megtekinteni az ingatlant kérem hívjon.

Elérhetőségeim:
Nagyapáti Ágota
0630/374-4747
nagyapati.agota@ving.hu alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, kertrész, közeli belváros, külön fürdő és wc, redőnyözött, terasz, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, erkély, padlófűtés, klíma, riasztó rendszer, saját tároló, kertkapcsolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Móraváros, Szeged Móraváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6482346


+36 30

Ingatlannet kód: NET6482346


Az általad megtekintett eladó Szeged, móravárosi (Szeged Móraváros) vendéglátói 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A vendéglátói ingatlanról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 268 m², míg a hozzá tartozó teleké 384 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A vendéglátói ára 190 millió Ft, négyzetméter ára 708 955 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Nagyapáti Ágota referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6482346. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Móraváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.