star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Szeged, Tápé

  • 156 m²

    alapterület
  • 736 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó üzleti Szeged, Tápé

  • 156 m² alapterület
  • 736 m² telek

  • Eladó üzleti Szeged, Tápé

  • 156m²


Ár:

99 000 000 Ft

Építés éve
1940
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő!

Eladó Tápé legfrekventáltabb utcájában, a Budai Nagy Antal utcában családi ház + üzlethelyiség!
Kialakításának köszönhetően az üzlethelyiségek külön és egyben is használhatóak. Korábban pékségként üzemelt, de vendéglátó egységnek is alkalmas. Rendelkezik külön mosdóval és hűtőkamrával is.
Az épület több lépcsőben lett korszerűsítve, a 2010-es évben került felújításra az elektromos hálózat, illetve a vízvezetékek, 2018-ban pedig a tetőszerkezetet újították fel.

A családi ház lakrésze üres, esztétikai felújítást igényel.
Az ingatlan per és tehermentes, azonnal költözhető.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt az adás-vétel lebonyolításában illetve az energetikai, hitelügyintézői és ügyvédi ügyek intézésében profi szakemberekkel állunk rendelkezésére.

További információért és időpont egyeztetéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!

Elérhetőség:
Német Máté
+36-30/ 975-8764
nemet.mate@ving.hu berendezett, csendes utca, jó közlekedés, zöld övezet, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Tápé, Szeged Tápé


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6548653


+36 30

Ingatlannet kód: NET6548653


Az üzlethelyiségről 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 156 m², míg a hozzá tartozó teleké 736 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 634 615 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Német Máté referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6548653. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Tápé ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.