star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Székesfehérvár

  • 310 m²

    alapterület
  • 1 367 m²

    telek

Vételár:

89 millió Ft

Eladó üzleti Székesfehérvár

  • 310 m² alapterület
  • 1 367 m² telek

  • Eladó üzleti Székesfehérvár

  • 310m²


Ár:

89 000 000 Ft

Az ingatlanról:

SZÉKESFEHÉRVÁRON, Maroshegyen, munkásszállás kialakítására is alkalmas bruttó 370 m2-es jó állapotú, 3 szintes 7 szobás családi ház, 1367 m2-es telken sürgősen eladó! I.á.: 89 M Ft, Tel.: 06(20) 3370 424
A HÁZ a 90-es években épült egy osztrák ház mintájára, annak tervei alapján. Szembeötlő, hogy mindhárom szintjén tágas, élhető terekkel találkozunk. Különlegessége, hogy minimális ráfordítással ez az épület könnyedén átalakítható úgy, hogy mindhárom szintjén egy külön lakás legyen, ami akár többgenerációs együttélés, akár befektetés / bérbeadás / szállásszolgáltatás nyújtása szempontjából vonzó. (3 rezsikvóta!!) 
Az épület 3 szintjének elrendezése és mérete a mellékelt alaprajzokon megtekinthető. 
MŰSZAKI szempontból az épület jó állapotú, a 3 éve történt felújítás során:- 10 cm-es külső szigetelést kapott az épület,- az eredeti faablakok 80%-át modern új műanyag redőnyös nyílászárókra cserélték, - villanyvezeték csere történt,- fűtéskorszerűsítés történt: Bosch gázkazánt szereltek be, kicserélték a fűtéscsöveket és a radiátorokat, a fűtés termosztátos radiátorokon keresztül történik. Ezen kívül egy vegyestüzelésű kazán is működik az épületben, ami szintén nem régi darab.- A tetőn lévő betoncserép alá 4 rétegben került kőzetgyapot szigetelés.- Új ereszcsatorna került a házra.
Az épület egy 1367 m2-es rendezett telken áll, zöld növényekkel körbeültetve, a locsolás fúrt kútról történik. Az épület mögött 2 autó részére szerelőaknás garázs található. 
KIKNEK AJÁNLOM? Ez az épület kiválóan alkalmas arra, hogy szállásszolgáltatás nyújtására használjuk. Nemcsak vendégház, vagy panzió, de kb. 20-22 fő befogadására és kényelmes elhelyezésére alkalmas MUNKÁSSZÁLLÁS is kialakítható belőle.
Az ingatlan tehermentes és azonnal költözhető. A vételárba nagyobb, jó elhelyezkedésű lakás beszámítása lehetséges.
I.á.: 89 M Ft
Tel.: 06(20) 3370 424
Vevőink és érdeklődőink számára az ingatlanközvetítés természetesen ingyenes!


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607138


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607138

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései

Az üzlethelyiségről 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 310 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 367 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Az üzlethelyiség ára 89 millió Ft, négyzetméter ára 287 097 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 44%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Erika referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607138. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.