star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Szombathely

  • 33 m²

    alapterület

Vételár:

20,5 millió Ft

Eladó üzleti Szombathely

  • 33 m² alapterület

  • Eladó üzleti Szombathely

  • 33m²


Ár:

20 500 000 Ft

Építés éve
1970
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Befektetőknek, szépségiparban dolgozóknak, vállalkozni vágyóknak kitűnő ajánlat.Szombathely frekventált, egyik legsűrűbben lakott városrészén, a Szűrcsapó utcában várja új tulajdonosát ez a jelenleg is működő, újszerű állapotban lévő üzlethelyiség.A jelenleg automata szoláriumként üzemelő üzlethelyiség alapterülete 33 négyzetméter.Jó választás lehet akár a jelenlegi munkája mellett egy plusz bevételi forrásnak is, hiszen kevés időt vesz igénybe az üzlet üzemeltetése, mert jelenlegi tulajdonosa mindent teljesen automata rendszerrel látott el.Automata nyitás és zárás mellet, a szolárium gépeket a vendégek indítják/tisztítják saját maguknak.Az üzlet kamera és riasztórendszerrel van ellátva, így távolról is figyelemmel kísérhető a zavartalan működés.A nyáron klimatizált helyiségben télen elektromos kazán biztosítja a megfelelő hőmérsékletet, padlófűtéses hőleadással.Eredetileg négy helyiség lett kialakítva a szolárium gépeknek, amik közül jelenleg egy üresen áll, itt akár egy Kéz- és lábápoló helyiség vagy egy masszázsszoba is kialakítható.Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem, keressen az alábbi elérhetőségeim egyikén és szívesen adok bővebb tájékoztatást az ingatlanról.

Referencia szám: UZ045458-IN


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6546336


+36 30

Ingatlannet kód: NET6546336


Az üzlethelyiségről 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 33 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa elektromos. Az üzlethelyiség ára 20,5 millió Ft, négyzetméter ára 621 212 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Andrea referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6546336. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.