star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Szomolya

  • 300 m²

    alapterület
  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

199 millió Ft

Eladó üzleti Szomolya

  • 300 m² alapterület
  • 1 000 m² telek

  • Eladó üzleti Szomolya

  • 300m²


Ár:

199 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok a Bükk hegység lábánál Egertől 16km-re, Szomolya központjában újépítésű bútorozott, nyitás előtt álló panzió, étteremmel .
Az ingatlan magántulajdonban van, és tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Az épület kétszintes, földszint- és tetőtér beépítésű. A földszinten található előtér (recepció), akadálymentes mosdó, külön férfi és külön női mosdó, étterem, amely rendezvényteremmé is alakítható, konyha élelmiszer alapanyag előkészítők, mosogató helyiség, öltöző, raktár, WC, zuhanyzó, kazánház.
Az ingatlan kert felőli részén 2 db 1 hálószobás apartman( felszerelt konyha, hálószoba, zuhanyzó WC-vel) a hozzá tartozó fedett terasszal.
Az előtérből belső lépcsőn lehet megközelíteni a tetőtérben található további 5 apartmant, valamint egy 35 m2-es közös helyiséget és egy 7 nm2-es fedett teraszt. Az apartmanok mindegyike egy hosszú folyosóról külön-külön nyílik . Az apartmanok nagyságukat tekintve 18-25 nm2-esek. Mindegyik apartman konyha, hálószoba, és zuhanyzós fürdőszobából áll.
Az apartmanház maximálisan alkalmas a turisták és családok meghitt, nyugodt és kényelmes pihenésére.
Az ingatlan kevés átalakítással más funkcióra is alkalmas,akár többgenerácoós családi háznak is tökéletes.

A településen, valamint a környező falvakban és városokban ( Bogács (gyógyfürdő), Mezőkövesd, Tard, Cserépfalu, Bükkzsérc, Noszvaj, Eger) pedig számtalan nevezetesség, látványosság és program várja az ide érkezőket.
Szomolya nevezetességei:
A Bükk aljában fekvő település számos nevezetességgel büszkélkedhet, ezek között a legkiemelkedőbbek:
A Cseresznyeország fővárosának mondják Szomolyát. A szomolyai rövidszárú fekete cseresznye egyre inkább hirdeti Szomolya különlegességét. Ez a gyümölcs sehol nem érik meg olyan ropogósra, ízletesre, feketére, mint Szomolya határaiban.
Szomolyán nagyon sokféle kőzetréteg található meg, a homokos talajtól a riolittufa rétegeken át a kemény terméskőig.
A falu határában található egy olyan képződmény, mely két helyen található Európa szerte: ezek a kaptárkövek.


Elhelyezkedés

Szomolya, Szabadság tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6602034


+36 20

Ingatlannet kód: NET6602034

A szállodáról 44 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². A szálloda ára 199 millió Ft, négyzetméter ára 663 333 Ft. Az ingatlant Ilona Polonkai hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602034. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szomolya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.