star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Tata, Tóváros

  • 1 045 m²

    alapterület
  • 99

    szoba
  • 3 435 m²

    telek

Vételár:

199 millió Ft

Eladó üzleti Tata, Tóváros

  • 1 045 m² alapterület
  • 99 szoba
  • 3 435 m² telek

  • Eladó üzleti Tata, Tóváros

  • 1 045m²


Ár:

199 000 000 Ft

Építés éve
1850
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE TATABÁNYA INGATLANIRODA kínálatában eladó a #160457 hivatkozási számú TATAI HOTEL.

Az Openhouse tatabányai irodája megvételre kínálja a 160457-es referencia számú 6 szobás panziót, étteremmel, Squash pályákkal, Keleti stílusú szaunával, wellness helységekkel, konferencia termekkel 

Az új tulajdonosnak lehetősége nyílik arra, hogy az ingatlant SZÁLLODAKÉNT, APARTMANHÁZKÉNT, vagy EGYÉB VÁLLALKOZÁS CÉLJAIRA hasznosítsa. Az épületek közötti üvegfalú folyosó LENYŰGÖZŐ KILÁTÁST nyújt a környező tájra. Az ingatlan IDEÁLIS HELYSZÍN lehet konferenciák, esküvők vagy más rendezvények számára is.

-Bevezetett étterem (jelenleg magyaros konyhával)

-Fedett sörkert

-3 kültéri kemence

-6 szoba 

-3 (bérelhető) squash pálya

-Női-Férfi öltözővel (tusolókkal, mellékhelységekkel

-2 konferencia terem

-Keleti stílusú szauna, csobbanó medencével

-Bár

-Üvegfalú folyosó az épületek között

-Saját parkolóval

-700 m-re a közkedvelt Fényes tanösvénytől

-Külön bejárton keresztül megközelíthető konditerem 

-A két épület külön fűtési rendszerrel és közüzemi mérőórákkal rendelkezik

-A két épület egy ingatlanként funkcionál 2000 óta

A Berta- malom, Tata egyik legrégibb malma, az Által-ér mellett, a Budapestet Győrrel összekötő 1-es út mentén fekszik, a városközponttól gyalog csak 15 percre. Tata a vizek városaként is emlegetik. 700m-re található a Fényes-tanösvény, mely országosan ismert látnivaló.A Berta Malom a malom patak két partjára épült. 1950-ig malomként funkcionált, 1973-ban felújították. 2000-ben teljes körű felújításon esett át és nyerte el mai formáját. A felújítás a műemléki épület hangulatát megőrző anyagokkal és építészeti megoldásokkal készült. Az udvar részben parkosított.

Az Öreg-tó és a Cseke-tó vonzza a kirándulókat, illetve az évente megrendezett fesztiválok (Víz-Zene-Virág, tatai sokadalom, Vadlúd sokadalom, Öreg-tavi Nagyhalászat, sörfesztiválok, Barokk hét,stb) a látogatók ezreit vonzza Tatára minden évben.

A fogadó 6 szobával, étteremmel tágas fedett sörkerttel, három squash pályával, szaunával, szoláriummal, masszáz szobákkal áll vendégei rendelkezésére. A homlokzat műemlékvédelem alatt áll, de a belső terek igény szerint átépíthetőek. Az ingatlan tovább bővíthető, alkalmas több lakásos társasház kialakítására is. 

Keleti stílusban épült szaunával kellemes csobbanóval biztosítja a nyugodt és felhőtlen pihenést az idelátogatóknak.

 

Amennyiben a 160457-es számú panzió, étterem és sportközpont vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, társasházi lakás, telek felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.

ELEKES ANDRÁS ATTILA
Értékesítő, Openhouse

+36-70-407-7724 | andras.elekes@oh.hu

https://oh.hu/

2800 Tatabánya, Komáromi út 59.

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ TATAI HOTEL, vagy bármely más HOTEL és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #160457

Az OPENHOUSE TATABÁNYA INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A HOTEL VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Tata, Tóváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6455404


Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda

Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


350 000 000 Ft

Tata

  • Alapterület: 567m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6455404

Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda

Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Tata, tóvárosi vendéglátói 99 szobával rendelkezik (ebből 99 egész szoba és 0 félszoba). A vendéglátói ingatlanról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 045 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 435 m². További jellemzői: az építés éve 1850, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A vendéglátói ára 199 millió Ft, négyzetméter ára 190 431 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 52%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Elekes András Attila referens az Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6455404. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata, Tóváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.