star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Tatabánya

  • 150 m²

    alapterület

Vételár:

74,99 millió Ft

Eladó üzleti Tatabánya

  • 150 m² alapterület

  • Eladó üzleti Tatabánya

  • 150m²


Ár:

74 990 000 Ft

Építés éve
1930
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Eladó Tatabánya legrégibb Kocsmája! Tatabánya Felsőgalla egyik kellemes utcájában található ez a tradicionális ma is jól müködő KAKUKK kocsmája!Az eladó üzlethelyiség a következő paraméterekkel rendelkezik:- Anno 1930-ban épült, vegyes falazatból- Az üzlettér 130 nm, plusz vizesblokk, plusz 33 nm fedett terasz, borospincék, és egy kis kert tartozik hozzá- Már akkor is kocsmaként üzemelt, és rendkívüli népszerüségnek örvendett, ezt ma is az odajárók megerősítik- Bevezett vállalkozásról beszélünk, a vendégkör is színvonalas, a tulajdonos kifejezetten figyelt erre- Az épületet folyamatosan karbantartották, a nagyobb felújítást 5-6 évvel ezelőtt elvégezték- Új tetőt cseréltek, teljesen kialakították a gáz fütést radiátoros hőleadókkal, kívülről teljes hőszigetelést kapott- Fedett kényelmes terasz kialakítása, legyen akár hüvősebb vagy melegebb az idő, a lehajtható ponyva illetve a napellenző erre megoldást biztosít- Vizesblokkok felújítása is megtörtént, beleértve a teljes viz vezetékszerelést- Cserépkályha- Villanyvezetékek felújítva- Privát rendezvények, akár meetingek lebonyolítása is- Klasszikus szórakozási lehetőségek: darts, billiárd, csocso, kivetítő- A berendezések a vételár részét képezik- Remek kialakításának köszönhetően akár 2 családi házrészként is átalakíthatóAjánlom vállalkozók, vagy befektetők számára, további részletes információért hívjon bizalommal.

74990000 Ft

Referencia szám: VL016433


Elhelyezkedés

Tatabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6352894


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6352894

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

A vendéglátói ingatlanról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. A vendéglátói ára 74,99 millió Ft, négyzetméter ára 499 933 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Póta Brigitta referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6352894. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.