star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Tatabánya

  • 29 m²

    alapterület

Vételár:

24,79 millió Ft

Eladó üzleti Tatabánya

  • 29 m² alapterület

  • Eladó üzleti Tatabánya

  • 29m²


Ár:

24 790 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Tatabánya frekventált részén kerül értékesítésre az üzlethelyiség. Az ingatlan jól megközelíthető, és ismert helyen található. A maga 29 négyzetméterével egy igazi kis gyöngyszem a város szívében. Napfényes és klimatizált helyiség. Kiváló lehetőség vállalkozni vágyók számára, de akár befektetésben gondolkodóknak is.
Az ingatlan tehermentes, és felújított állapotában kerül értékesítésre. A jelenlegi bútorok nem képezik a vételár részét.

Amennyiben befektetésben gondolkodva nézegeti ezt a hirdetést, akkor az Ön számára fontos információ, hogy a jelenlegi bérlője hosszú évek óta tartja rendben az ingatlant, és továbbra is szívesen bérelné az új tulajdonostól.

Személyes megtekintés érdekében, és a finanszírozás lehetőségeinek kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal, elérhetőségeimen.


Elhelyezkedés

Tatabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644700


Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644700

Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az üzlethelyiségről 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 29 m². Az üzlethelyiség ára 24,79 millió Ft, négyzetméter ára 854 828 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 57%-kal magasabb. Az ingatlant Veres-Hámori Andrea referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644700. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.