star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Budapest, V. kerület, Belváros

  • 360 m²

    alapterület

Vételár:

80 millió Ft

Eladó üzleti Budapest, V. kerület, Belváros

  • 360 m² alapterület

  • Eladó üzleti Budapest, V. kerület, Belváros

  • 360m²


Ár:

80 000 000 Ft

Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:

Referens: ZBA11/90654
Eladó az 5. kerület szívében, a nyüzsgő Váci utca szomszédságában, egy 360 m2 alapterületű, felújítandó pince.

Az ingatlan, frekventáltsága miatt, alkalmi lehetőség a belvárosban. Kialakítható belőle egy hangulatos kávézó vagy borbár, alkalmas irodának, üzlethelyiségnek, edzőteremnek, vagy akár raktárhelyiségnek is.

A helyiség kiépítetlen állapotú, és a tágas alapterület miatt nagy benne a mozgástér.

Egyedül a fantáziától függ, hogy ki mire látná alkalmasnak, hogyan alakítaná ki a belső esztétikát.
Az biztos, hogy a boltíves tégla födém különleges hangulatot kölcsönöz az ingatlannak.

Az ingatlan nagy előnye, hogy a háztól teljesen független, utcai bejárattal rendelkezik, továbbá remekül tartja a hőmérsékletet is - télen meleg, nyáron pedig hűvös -.

Az ingatlan teljesen száraz, illetve víz, villany és csatorna csatlakozással is rendelkezik.

A boltíves tégla födém korábban homokfúvással megtisztításra került, valamint motoros működtetésű ablakok is beépítésre kerültek.
Az ingatlanban jó pár, úgynevezett kalapácsos, vagyis pecsétes műemléktégla is található, amelyek a falburkolatok mellé, díszítő elemként kifejezetten patinás megjelenést kölcsönöz.

A környék rendezett, rendkívül jó infrastruktúrával rendelkezik, közvetlenül a Kálvin tér és a Fővám tér szomszédságában található, a Bástya Park szomszédságban. A Váci utca és a Duna-korzó is séta távolságban vannak, de bármely kedvelt, belvárosi helyszín is könnyedén megközelíthető. A

Két perces sétára az M4-es metró, a 2, 47, 48 és 49-es villamosok.


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641942


Zácsné Bartucz Annamária XI. Kondorosi út

Zácsné Bartucz Annamária XI. Kondorosi út

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Bp. XI. kerület Kondorósi út 7.

Bp. XI. kerület Kondorósi út 7.

Az iroda további hirdetései
Az üzlethelyiségről 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 360 m². Az üzlethelyiség ára 80 millió Ft, négyzetméter ára 222 222 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 87%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Zácsné Bartucz Annamária XI. Kondorosi út referens a Bp. XI. kerület Kondorósi út 7. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641942. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.