star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Velence

  • 310 m²

    alapterület
  • 7

    szoba

Vételár:

144 millió Ft

Eladó üzleti Velence

  • 310 m² alapterület
  • 7 szoba

  • Eladó üzleti Velence

  • 310m²


Ár:

144 000 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Velencei üzlethelyiség panorámás lakással!!

A város központjában fekvő ingatlan a vasútállomás közelében, 2 percre a VELENCE KORZÓ SZABAD STRANDTÓL, kerékpárút mellett
helyezkedik el, ezért remek lehetőség idegenforgalom szempontjából.

A földszinten található üzlethelyiség 160m2-es alapterületű, gipszkarton fallal elválasztott kisebb és egy nagyobb helyiségből áll amelyek akár össze is nyithatóak. Hozzá tartozó női és férfi mosdó, két helyiséget összekötő folyosó, raktárak, irodahelyiség lehetővé teszi bármely üzleti tevékenység kialakítását.
Parkolási lehetőség az ingatlan körül közvetlen megoldható.

Az üzlet felett kialakításra került egy 150 m2-es tetőtéri lakás, ami külön bejárattal rendelkezik.
Elrendezése: nagy nyitott nappali, amiből wc, tároló helység, konyha, gyerekszoba, dolgozószoba, hálószoba+ fürdőszoba, gardrób nyílik.
A lakás másik fele a nappaliból nyíló folyosóról közelíthető meg gardrób helység, hálószoba+ fürdőszoba.
Panorámája gyönyörű, Velencei-tóra néző.

Ha vállalkozását szeretné bővíteni, vagy kedvet kapott egy újba belefogni akkor ez egy remek alkalom, ne szalassza el!!!
Az ingatlan tetőtéri része nem csak lakásnak használható, elrendezése lehetővé teszi iroda helyiségek kialakítását illetve a nappalit váróteremmé alakítva magán klinikának is ideális!

Velence az ország közepén található, közel Budapesthez és Székesfehérvárhoz, mely munkahely szempontjából igen előnyös. Busz, vonat, autópálya mind könnyen elérhető. Új óvoda, új magyar–angol két tanítási nyelvű iskola, egészségközpont, üzletek, homokos tópart várja az ide költözőket.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ingatlanok adásvételéhez. Ingyenes hitelügyintézéssel, ingyenes jogi tanácsadással állunk az
Ön rendelkezésére. Velünk csak jól járhat!

Ha érdekli az ingatlan, és szeretné megtekinteni, kérem, hívjon bátran, a hét bármely napján!


Elhelyezkedés

Velence


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634466


Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


38 900 000 Ft

Velence

  • Alapterület: 70m²

29 900 000 Ft

Velence

  • Alapterület: 46m²

95 000 000 Ft

Velence

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 114m²
Az általad megtekintett eladó velencei üzlethelyiség 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 310 m². Az üzlethelyiség ára 144 millió Ft, négyzetméter ára 464 516 Ft, ami a velencei átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hadadi Katalin referens a Léczfalvy Csaba Irodavezetö irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634466. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Velence ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.