star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Budapest, VI. kerület

  • 49 m²

    alapterület

Vételár:

43,5 millió Ft

Eladó üzleti Budapest, VI. kerület

  • 49 m² alapterület

  • Eladó üzleti Budapest, VI. kerület

  • 49m²


Ár:

43 500 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

FELÚJÍTOTT ÜZLETHELYISÉG ELADÓ AZ EÖTVÖS UTCÁBAN

Megvételre kínálunk egy 49 nm-es, felújított üzlethelyiséget Budapest VI. kerületének forgalmas utcájában, melynek kialakítása gondosan tervezett és praktikus.

Az üzlethez tartozik két WC és két zuhanyzó, valamint egy külön 30 nm-es tároló is, melyet a háztól bérelhetnek. Az üzlet alagsorában található, mindössze 4-5 lépcsőfok választja el az utcától. A helyiség tiszta, száraz és nem dohos, a fűtésről gázcirkó gondoskodik, míg a padlóburkolat minden helyiségben kerámia járólap.

A hely kialakítása miatt sokféle vállalkozás számára lehet ideális választás.

Az ingatlan teljesen tehermentes és azonnal birtokba vehető, a tulajdonjog rendezett.

A hitelügyintézésben ingyenes tanácsadást nyújtunk, valamint segítünk a CSOK ügyintézésében is. Hitelcentrumunk független, és az elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyeztetjük az Ön számára, ráadásul díjmentesen. Mindössze annyi a teendője, hogy beszélget munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, így Ön hosszú távon a legkedvezőbb konstrukciót kaphatja meg. Végül Ön választhatja ki a számára legmegfelelőbb ajánlatot.

Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal állnak rendelkezésére, és szívesen egyeztetnek Önnel akár a normál munkaidőn kívül is.

További információért bátran hívjon minket, majd jöjjön el személyesen megtekinteni az ingatlant! Várjuk szeretettel!
SzT ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 332601


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület, Eötvös utca forgalmas része


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6458451


Az üzlethelyiségről 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 43,5 millió Ft, négyzetméter ára 887 755 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Szalai Tibor referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6458451. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.