star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Vigántpetend

  • 280 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 2 581 m²

    telek

Vételár:

89 millió Ft

Eladó üzleti Vigántpetend

  • 280 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 2 581 m² telek

  • Eladó üzleti Vigántpetend

  • 280m²


Ár:

89 000 000 Ft

Ingatlan állapota
új építésű

Az ingatlanról:

A CASANETWORK BALATONFÜREDI irodája eladásra kínálja a 2221-es számú, felújításra szoruló VENDÉGLÁTÓ IPARI  egységét VIGÁNTPETENDEN.A CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált VIGÁNTPETENDEN található VENDÉGLÁTÓ IPARI egység jellemzői:-VÁLLALKOZÓK FIGYELEM: VENDÉGHÁZNAK, ÉTTEREMNEK, BOROZÓNAK A MŰVÉSZETEK VÖLGYÉBEN !!- eladó egy kiváló lokációban található, nagy lehetőségeket rejtő, többfunkciós felújításra szoruló épületegyüttes- két Hrsz-on szerepel , 2581 m2 terület tartozik az ingatlanhoz ami közművesített ( az épület előtt egy  nagy parkoló kialakítására alkalmas terület található )- a területen két épület van , az egyik épület új építésű terméskő felhasználásával készült ami lakható, a másik fából és kőből valamint tégla felhasználásával épült belső szigeteléssel ellátott ( és befejezésre vár )- a felújításra váró épület együtteshez tartozik egy fedett kiváló állapotú kerti kemence, és egy halastónak alkalmas medence- az új épület teraszáról Balaton-felvidéki tájpanoráma tárul elénk és csodálhatjuk a Bakony hegyvonulatait- az ingatlan új vezeték rendszerrel van ellátva ( víz, villany )- per és tehermentes , azonnal megvásárolható- Vigántpetend és környéke rendkívül kedvelt a turisták és az ingatlan vásárlók körében- Vigántpetend Balatontól 15 kilométerre északra, a Balaton-felvidéket és a Bakony hegyvonalát szétválasztó Eger-patak völgyében, a Veszprém-Tapolca főközlekedési út mentén fekszik. A legközelebbi vasútállomás Tapolcán van 18 kilométerre. - Vigántpetend a minden évben megrendezésre kerülő Művészetek Völgye rendezvény sorozat egyik fontos rendezvény színhelye. A Művészetek Völgye fesztivál minden évben július végén, augusztus elején mintegy egy héten át tart. A rendezvények között színházi előadások, komoly-, nép- és világzenei koncertek, irodalmi estek és délutánok, kiállítások és mesterségek bemutatása szerepel. A Művészetek Völgye fesztivált 2007-ben tizenkilencedik alkalommal rendezték meg.- Amennyiben a 2221-es számú a CASANETWORK által kínált VIGÁNTPETEND területén található VENDÉGLÁTÓ IPARI egység vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.Telefon: 06 20/ 378-3810                                          " CasaNetWork-A civilizált ingatlanértékesítés artériája ! "Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.


Helyiségek

Konyha
5m²
Fürdőszoba
4m²
Terasz
50m²
Terasz
20m²
Wc
2m²
Wc
2m²
Előszoba
4m²
Közlekedő
5m²
Előszoba
18m²
Közlekedő
5m²
Előszoba
35m²
Szoba
7m²
Szoba
8m²

Elhelyezkedés

Vigántpetend


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6491946


HASONLÓ INGATLANOK


149 000 000 Ft

Vigántpetend

  • Alapterület: 140m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6491946

Az általad megtekintett eladó vigántpetendi vendéglátói 6 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 2 félszoba). A vendéglátói ingatlanról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 280 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 581 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa elektromos. A vendéglátói ára 89 millió Ft, négyzetméter ára 317 857 Ft, ami a vigántpetendi átlaghoz képest 54%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ugrai András referens a CasaNetWork Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6491946. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vigántpetend ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.