star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Budapest, VIII. kerület

  • 118 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

65 millió Ft

Eladó üzleti Budapest, VIII. kerület

  • 118 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó üzleti Budapest, VIII. kerület

  • 118m²


Ár:

65 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1920
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Eladó Budapest belvárosában többfunkciós, 4 helyrajzi számmal rendelkező ingatlan. Felosztás: 1 lakás besorolású és 3 üzlethelyiség besorolású. Igény szerint kialakítható lakótér és üzlettér elválasztva. A 118 nm-es üzlethelyiség a Corvin- negyed szomszédságában, a Horváth Mihály téren található. Budapest VIII. kerületének frekventált és egyre nagyobb népszerűségnek örvendő részén. A Horváth Mihály tér egésze fel lett újítva, az üzlethelyiséggel szemben található a jónevű, és híres Fazekas Mihály Gimnázium. A parkolás mindenütt megoldott. Tömegközlekedés: busz es troli 1 perc séta távolságra a Baross utcán. 5 perc sétára: villamos a József körúton, Corvin sétányon bevásárlási lehetőségek és Corvin Pláza, Corvin mozi, M3 metró.
Az ingatlan két utcai bejárattal rendelkezik, és az utca szintjén helyezkedik el, így 6 hatalmas kirakattal rendelkezik.

A felújított és teljes mértékben tehermentes, magántulajdonban lévő ingatlan sokféle tevékenység végzésére alkalmas. Irodaként és üzlethelyiségként is használható, többek között kereskedelmi tevékenységre pl. élelmiszer, ruházat, műszaki cikk értékesítés, vagy szolgáltatói tevékenységekre, mint pl. biztosítás, utazási iroda, fodrászat, szépségszalon, privát rendelő, vendéglátás, stb.
Az ingatlan teljes körű felújításon esett át 2015-ben, melynek során megtörtént:
- a burkolatok cseréje vízszigetelő réteggel
- falak teljes javítása
- elektromos hálózat, vízvezetékek, fűtésrendszer felújítása
- egyedileg tervezett design alapján különleges fénytechnikai megoldások létrehozása
- ledes, energiatakarékos világításrendszer kiépítése a teljes helyiségben
- szellőzőrendszer építése
- biztonsági IP kamerákkal ellátott riasztórendszer telepítése az Üzlethelyiségen kívül és belül egyaránt
- elektromosan lehúzható horganyzott acél redőnyök felszerelése az összes kirakatra, bejáratra
- kirakatok felett rejtett világítás kiépítése a cégtábla miatt

Az üzlethelyiség két részre is osztható. Az egyik bejáraton keresztül a nagyobb üzlettérbe jutunk, mely rendelkezik egy vendégmosdóval, egy tárolóval, és egy nagy méretű –tolóajtóval elrejtett – konyhával. A nagyobb üzlettérből üvegajtón keresztül jutunk el a kisebb üzlettérbe (ennek az ajtónak a bezárásával ketté osztható az ingatlan.) Ennek is van az utca felől bejárata külön, illetve egy tárolója. A kisebb üzlettérből hátrafelé egy ugyanakkora helyiségbe jutunk, ez lehet például műhely, tároló, lakás stb.. Utóbbihoz tartozik egy külön fürdőszoba zuhanyzóval.

Ha szeretne egy kiváló befektetési lehetőségre szert tenni a belvárosban, keressen bizalommal! Várom hívását akár HÉTVÉGÉN VAGY AZ ESTI ÓRÁKBAN egyaránt!
Keressen bizalommal kérdéseivel, megtekintés egyeztetésével a Duna House teljes ingatlan kínálatáért! Legyen szó adás-vételről, ingyenes értékbecslésről, ingyenes tanácsadásról vagy a legjobb feltételekkel történő ingyenes és független hitelügyintézésről. Állok rendelkezésére minden kérdésben!


Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6652348


Nagy Lajos király útja

Nagy Lajos király útja

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6652348

Nagy Lajos király útja

Nagy Lajos király útja

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerületi üzlethelyiség 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 118 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Az üzlethelyiség ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 550 847 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagy Barta Orsolya referens a Nagy Lajos király útja irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652348. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.