star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Villány

  • 530 m²

    alapterület

Vételár:

393,39 millió Ft

Eladó üzleti Villány

  • 530 m² alapterület

  • Eladó üzleti Villány

  • 530m²


Ár:

393 390 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2012
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Különleges lehetőség! Villány központjában elhelyezkedő, családias hangulatú borászat és panzió várja új, vállalkozó kedvű tulajdonosát. Az ingatlan teljesen új építésű, mely modern kényelmet és a környezettel harmonizáló, rusztikus, népi stílust ötvöz.

A panzióban 16 kényelmes szoba és egy vendégház található, melyek kiváló kikapcsolódást nyújtanak a vendégeknek. Az étterem, a wellness-részleg és a hangulatos borospince tovább fokozza a vendégek pihenését és kellemes élményét. Az ingatlanhoz számos terasz tartozik, ahol a látogatók élvezhetik a gyönyörű kilátást és a kellemes környezetet.

Ha érdekli ez a lenyűgöző lehetőség, ne habozzon tovább! Látogasson el hozzánk, és fedezze fel ezt az egyedi ingatlant, amely kiváló befektetési lehetőséget kínál. Együtt tekintsük meg az ingatlant, hogy még jobban megérthessen minden rejtett potenciált!

További információkért és a megtekintés szervezéséért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba még ma!
Jöjjön nézzük meg együtt ! 06209737207

Referencia szám: VL084975


Elhelyezkedés

Villány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6513112


+36 20

Ingatlannet kód: NET6513112

A szállodáról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 530 m². További jellemzői: az építés éve 2012, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A szálloda ára 393,39 millió Ft, négyzetméter ára 742 245 Ft. Az ingatlant Horváthné Jauch Ildikó referens a Mohács irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6513112. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Villány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.