star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Budapest, XII. kerület

  • 64 m²

    alapterület

Vételár:

100 millió Ft

Eladó üzleti Budapest, XII. kerület

  • 64 m² alapterület

  • Eladó üzleti Budapest, XII. kerület

  • 64m²


Ár:

100 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1930

Az ingatlanról:

Krisztinaváros nagy ügyfélforgalommal rendelkező szakaszán, közvetlen utcafronttal rendelkező, felújított üzlethelyiség.

A helyiségben a közelmúltban teljeskörű felújítás történt, amely kiterjedt a nyílászárókra, vezetékekre, az egyedi lámpákr,a burkolatokra, gépészetre egyaránt.

Kiépítésre került egy felső kategóriás kamera és riasztórendszer is. Elhelyezésre kerültek speciális salgó polcok (földelt), termékelhelyező szigetek, kiszolgáló pult mosogatóval. A felújítás minden mozzanata az előírások figyelembevételével történt.

A tágas ügyféltér rendkívül jó fényviszonyokkal rendelkezik, nagyméretű kirakatával pedig csalogatja az utcai forgalmat.

A háttérben egy üvegajtó mögött bújik meg a praktikus kialakítású iroda, a tárolást könnyítő raktár és a wc, kézmosó helységek.

Gépészet: Az ingatlan fűtését és hűtését egy felső kategóriás Daikin típusú klíma biztosítja. Melegvíz ellátásáért pedig egy villanybojler felel.

Az ingatlan Kft. - tulajdonában áll így a vételár: 100.000.000 + áfa

Lokáció:

Az utcában villamos (1 perc) és buszjárat (1 perc) egyaránt közlekedik, parkolási lehetőség pedig közvetlenül az üzlethelység előtt. 5 percen belül elérhető a Déli pályaudvar és a Budai fonódó villamos hálózat vonala.

Az üzlethelyiség a hegyvidék egyik legfontosabb ütőerén található, forgalmát tükrözi, hogy a Hegyvidék nagy része ezen az útszakaszon jut el úti céljához, így a kirakat, hirdetés nagy reklámértékkel bír.

Az ingatlan azonnal birtokba vehető!

Jöjjön el és tekintse meg mielőbb!


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Nagyenyed utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6656687


+36 70

Ingatlannet kód: NET6656687


Az üzlethelyiségről 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: az építés éve 1930. Az üzlethelyiség ára 100 millió Ft, négyzetméter ára 1 562 500 Ft. Az ingatlant Agenzia Monteverde Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656687. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.