star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Budapest, XIII. kerület

  • 80 m²

    alapterület

Vételár:

99,9 millió Ft

Eladó üzleti Budapest, XIII. kerület

  • 80 m² alapterület

  • Eladó üzleti Budapest, XIII. kerület

  • 80m²


Ár:

99 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2022

Az ingatlanról:

A XIII. kerületben, Lőportárdűlőn eladó üzlethelyiség!

Az alsó szint 54 négyzetméteres, és tartozik hozzá egy 26 négyzetméteres galéria. Az üzlet gyönyörűen fel van újítva, utcai bejáratos, nagy üvegfelületekkel. Jelenleg kávézóként funkcionál, de többféle vendéglátóegységként működhet. Konyha is tartozik hozzá. Minden berendezés a lehető legjobb minőségű, rozsdamentes acél, nagy részük méretre szabottan, kifejezetten ide lett gyártva. Fel van szerelve asztalokkal, székekkel, hűtővel, borhűtővel, kávékészítéshez szükséges berendezésekkel. A konyhában is a legjobb minőségű minden, pl.: gőzsütő.

Külön férfi és női mosdó lett kialakítva.

Az üzlethelyiséghez tartozik egy 4 négyzetméteres tároló is a házban.

A közös költség 18.000 forint. A fűtés házközponti egyedi mérővel, a rezsi rendkívül alacsony.

Új építésű házban található, remek környéken. Az épület mellett megy közvetlen a 14-es villamos, illetve a Lehel tér és a Dózsa György út is pár perc sétával megközelíthető.

Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület, Lőportár utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6471729


+36 70

Ingatlannet kód: NET6471729


Az üzlethelyiségről 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: az építés éve 2022. Az üzlethelyiség ára 99,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 248 750 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 48%-kal magasabb. Az ingatlant Pure Profitto Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6471729. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.