star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Zalaegerszeg

  • 800 m²

    alapterület

Vételár:

795 millió Ft

Eladó üzleti Zalaegerszeg

  • 800 m² alapterület

  • Eladó üzleti Zalaegerszeg

  • 800m²


Ár:

795 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2012
Ingatlan állapota
új építésű

Az ingatlanról:

Eladó egy egyedülálló ingatlan Zalaegerszeg dinamikusan fejlődő kereskedelmi övezetében. Ez a különleges, vállalkozási célú épületegyüttes egy frekventált körforgalmi csomópontban helyezkedik el, így kiváló helyen található és könnyen megközelíthető láthatóságot és könnyű megközelíthető.
A lokáció és az épület adottságai rendkívüli lehetőséget kínálnak, legyen szó akár szálláshelyről, vendéglátóipari egységről, vagy akár egy kombinált üzleti vállalkozásról.

A Zalaegerszegen található, teljeskörűen felújított, 800 m²-es, kétszintes épületegyüttes 2023-ban esett át átfogó felújításon, modernizálva és a mai igényeknek megfelelően újratervezve, lifttel felszerelve, biztosítva ezzel akár az akadálymentes hozzáférést..

A földszinten (400 m²): egy tágas rendezvénytermet alakítottak ki, amely ideális helyszín különböző események, konferenciák vagy üzleti találkozók számára. A vendéglátó területet egy étterem, látványkonyha és kávézó egészíti ki, számos szociális helyiséggel együtt. A terem kiválóan alkalmas szórakoztató és vendéglátó tevékenységek lebonyolítására. A fűtés gáz-cirkós, radiátoros a rendezvényteremben, míg a kávézóban klímával biztosított.

Az emeleten (400 m²): itt található egy HOTEL*** minősítésű szálláshely, 14 db kétágyas, 19 m2-es, fürdőszobás szobával, előszobával, francia erkéllyel és gardróbbal. Minden szoba bútorozott és teljesen felszerelt, TV-vel és egyedileg szabályozható hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerrel, hajszárítóval stb. A vendégek kényelmét szolgálja a recepció és a kényelmes méretű étkező-konyha is.

A telek mérete 1800 m2. Körbekerített zárt udvar, 22 db felszíni parkolóval, valamint két külső raktárral, melyek 20 m² és 24 m² nagyságúak, ideálisak tárolásra.

A lokáció kivételes jelentőséggel bír, hiszen a városi forgalom dinamikája és a kereskedelmi tevékenységek központi elhelyezkedése ideális alapot biztosít egy sikeres vállalkozás számára. A környék könnyen megközelíthető és magas látogatóforgalmat biztosít, ami létfontosságú egy vendéglátóipari egység és hotel működéséhez. A hotel és a vendéglátóipari egység közelsége a városközponthoz és más fontos infrastrukturális elemekhez tovább növeli annak vonzerejét, legyen szó üzleti utazókról, turistákról vagy helyi lakosokról.

Ez a zalaegerszegi ingatlan tökéletes választás annak, aki egy teljesen felszerelt, azonnal üzembe helyezhető vállalkozást keres. A hotel és a vendéglátóipari egység minden szempontból készen áll a sikeres működtetéshez. Az épületegyüttes nem csupán teljes mértékben berendezett és modern felszerelésekkel ellátott, hanem kiváló hang- és látványtechnikával is rendelkezik. A hotel és a vendéglátóipari egység kialakítása és felszereltsége lehetővé teszi, hogy a leendő tulajdonosok azonnal hasznosíthassák a hely adta lehetőségeket, legyen szó akár magánrendezvényekről, konferenciákról, éttermi szolgáltatásokról, vagy szálláshelyként való működtetésről.

Ha ez a rendkívüli lehetőség felkeltette érdeklődését és további információkra van szüksége, vagy ha szeretne egy személyes megtekintést egyeztetni, kérem hívjon telefonon.

Referencia szám: VL055061


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6613656


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


9 900 000 Ft

Zalaegerszeg

24 900 000 Ft

Zalaegerszeg, Ola

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 63m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6613656

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

A vendéglátói ingatlanról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 800 m². További jellemzői: az építés éve 2012, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A vendéglátói ára 795 millió Ft, négyzetméter ára 993 750 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Kontler Patrícia referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613656. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.