star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Zalakaros

  • 400 m²

    alapterület
  • 39

    szoba
  • 18 000 m²

    telek

Vételár:

380 millió Ft

Eladó üzleti Zalakaros

  • 400 m² alapterület
  • 39 szoba
  • 18 000 m² telek

  • Eladó üzleti Zalakaros

  • 400m²


Ár:

380 000 000 Ft

Építés éve
2005
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

Zalakaros központi részén kiváló lehetőség, jóval a piaci ár alatt eladó 3 ÉPÜLETBŐL álló SZÁLLODAKOMPLEXUM. A gyógyfürdő szomszédságában, 18000 m2-en gyönyörű ősfás környezetben találhatóak az épületek. A telek KIEMELT FEJLESZTÉSI TERÜLET, közel 1,8 ha melynek BEÉPÍTHETŐSÉGE: 30%. Az épületek jelenleg 160-170 fő befogadására alkalmasak.
Közművek,villany ,gáz,víz. Az épületekből 2 jelenleg ü első épület teljesen felújítandó. 1.épület,/ felújítandó/ 2. Épület három csillagos állapotnak megfelelő,újszerű 27 szoba fürdőszobával /700-750 nm kb/. Az épületben recepció,étterem/90-110 fő befogadására/ alkalmasak. Külön helyiség is található itt, ahol wellness rész üzemeltethető tetszés szerinti kialakítással. 3.Épület üzemeltethető de felújításra szorul. 12 db apartman,szoba konyha fürdőszoba, terasszal található benne. A vendégek számára a telken belül gépkocsi beállok biztosítottak. A telken régebben kis faházak is üzemeltek, autós kempingként használták.
Saját TERMÁLVÍZ használata is megoldható a teületen, mivel KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGBAN VAN A GYÓGYFÜRDŐVEL, így a víz átvezetése (sőt az átjárás is) megoldható. Fiatal gyermekes családok ,betegek idősek pihenésére kellemes környezet alakítható ki ,mely télen nyáron egyaránt üzemeltethető. Jelenlegi fűtés ,meleg víz gázkazánnal megoldott. Zalakaroson felső szintű elvárásokhoz kiváló kezelések, a reumatikus gerincbetegek , ízületi megbetegedettek számára magyar és külföldi vendégek részére egyaránt alkalmas. A telek és a környezet ,szanatóriumi pihenést is biztosíthat.
ÜZETI PÁLYÁZATOKKAL SOK LEHETŐSÉGET KÍNÁL AZ ÚJ TULAJDONOSNAK. Céggel vagy anélkül is eladó,kedvező árral ,jóval a piaci ár alatt. KOMOLY VEVŐNÉL AZ ÁR ALKUKÉPES. HÍVJON BIZALOMMAL!


Elhelyezkedés

Zalakaros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6518658


Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6518658

Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó zalakarosi szálloda 39 szobával rendelkezik (ebből 39 egész szoba és 0 félszoba). A szállodáról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 400 m², míg a hozzá tartozó teleké 18 000 m². További jellemzői: az építés éve 2005. A szálloda ára 380 millió Ft, négyzetméter ára 950 000 Ft, ami a zalakarosi átlaghoz képest 49%-kal magasabb. Az ingatlant Multi House Ingatlan Iroda referens a Multi House Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6518658. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalakaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.