star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balassagyarmat

  • 200 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 927 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Balassagyarmat

  • 200 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 927 m² telek

  • Eladó ház Balassagyarmat

  • 200m²


Ár:

59 900 000 Ft

Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Balassagyarmat keleti városrészében kínáljuk megvételre ezt a kiváló paraméterekkel rendelkező családi házat. Az ingatlan jól megközelíthető, a helyijárati és a helyközi buszmegálló, vegyesbolt, zöldséges, orvosi rendelők, gyógyszertár 100 m-en belül megtalálhatók, de óvoda, iskola és több bevásárlási lehetőség is van a közelben - a város központja 10 perc gyalogosan. Bár frekventált helyen található, a zárt kerítés illetve a gyönyörűen parkosított előkertben lévő díszfák és -bokrok csendet és nyugalmat biztosítanak. A lakóépület esztétikus homlokzati megjelenésű, jó tájolású - mindig van olyan helyiség, ahová besüt a nap. Az eredetileg egyszintes lakóházat tulajdonosai 2000. körül oldalirányban és a tetőtér beépítésével is bővítették. Ezzel egyidőben a teljes épület felújításra került. Jó térkapcsolatok, nagyvonalú, tágas terek, igényes kialakítás, gyönyörű fa padlóburkolat, márványkandalló, kényelmes fürdőszobák, külön WC-helyiség, minőségi burkolatok, nagy ablakok jellemzik a házat. A tetőtér beépítésekor előrelátóan gondoskodtak a tetőtér alsó szinttől független megközelíthetőségéről is. Így a belső lépcső megszüntetésével akár 2 külön bejáratú lakás is kialakítható. Az alsó szint fűtése a pincében elhelyezett gázkazánnal üzemeltetett központi fűtés radiátor hőleadókkal és egy hűtő/fűtő klíma is beépített, a tetőtérben elektromos lapradiátoros fűtés készült. A melegvízellátás jelenleg gázbojlerrel megoldott, de üzemképes a villanybojler is. A H-tarifa bekötése most készült el. Az ingatlant ajánljuk gyermekes családoknak, akár több generációs családoknak is, de befektetőknek is kiváló lehetőség és mindenkinek, aki előnyben részesíti ezt az igényes, polgári miliőt a hozzá tartozó rendezett telekkel, melyen kialakításra került grillezővel felszerelt terasz, illetve a pinceszinti gépkocsitárolón kívül még egy fedett autóbeálló is készült. Jöjjön, nézze meg, nem fog csalódni!


Elhelyezkedés

Balassagyarmat


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6429138


+36 30

Ingatlannet kód: NET6429138


Az általad megtekintett eladó balassagyarmati családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és félszoba). A családi házról 36 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 927 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 299 500 Ft, ami a balassagyarmati átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Schummer Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6429138. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balassagyarmat ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.