star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfőkajár

  • 61 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 797 m²

    telek

Vételár:

25,4 millió Ft

Eladó ház Balatonfőkajár

  • 61 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 797 m² telek

  • Eladó ház Balatonfőkajár

  • 61m²


Ár:

25 400 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN.
A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja ezt a 61 m2-es, 3 szobás családi házat Balatonfőkajáron, amely egy 1797 m2-es telken helyezkedik el csendes, rendezett utcában.
A hatalmas telken jelenleg gyümölcsfák találhatók (alma, körte, cseresznye, meggy, szilva, dió), de méretéből és adottságaiból következően lehetőséget biztosít az állattartásra és saját veteményes művelésére is.
Ha ÖNELLÁTÁSBAN GONDOLKODIK, ne keressen tovább! NÁLUNK MEGTALÁLTA! A kert gondozásához KÚTBÓL nyerhető víz, állattartáshoz az udvaron ólak, nyúlketrecek találhatók.
A ház cseréptetős, vegyesen kő- és tégla falazatú. A fűtés vaskályhával megoldott, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A nyílászárók részben műanyagra cseréltek, részben fából készültek. A konyha, az étkező és a fürdőszoba+WC járólappal, a nappali laminált padlóval, a kisebb szobák műpadlóval, illetve padlószőnyeggel borítottak.
Felosztása: a házba lépve az előtérbe jutunk, mely egyben étkező is. Innen nyílik jobbra a három szoba, melyek mérete: 19 m2, 11 m2, 9 m2. A középső szobából nyílik a fürdőszoba és a WC. Az étkezőből jutunk a konyhába, ahonnan a hátsó kijáraton a kertbe és a nyári konyhába léphetünk ki.
Közvetlenül a ház mögött fedett fatároló található.
A ház FELÚJÍTANDÓ, jelenleg nem lakott, azonnal birtokba vehető. Tehermentes és 1/1 tulajdonú.
Ajánlom befektetésnek, gazdálkodáshoz vagy a Balaton közelségére vágyó családoknak otthonteremtéshez.
Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely más, kínálatunkban szereplő telek, ház, nyaraló vagy lakás felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén.
Lido Home - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Szoba
9.2m²
Konyha
8m²
Fürdőszoba
4.3m²
Szoba
11.2m²
Szoba
19.3m²
étkező
9m²

Elhelyezkedés

Balatonfőkajár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6430224


+36 30

Ingatlannet kód: NET6430224

Az általad megtekintett eladó balatonfőkajári családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 797 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 25,4 millió Ft, négyzetméter ára 416 393 Ft, ami a balatonfőkajári átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ádám Szilvia referens a Lido Home Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6430224. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfőkajár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.