star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Balatonmáriafürdő

  • 150 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 600 m²

    telek

Vételár:

99,9 millió Ft

Eladó nyaraló Balatonmáriafürdő

  • 150 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 600 m² telek

  • Eladó nyaraló Balatonmáriafürdő

  • 150m²


Ár:

99 900 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Tökéletes befektetési lehetőség közvetlen a vízpart mellett!

Balatonmáriafürdőn, közvetlen a Balaton mellett eladó ez a tágas, jó elrendezésű nyaraló. A nyaralóhoz közel 600 nm nagyságú területen helyezkedik el. A területen egy újabb építésű melléképület is helyet kapott.
Ez a ritka elhelyezkedésű ingatlan kiváló statikai állapotnak örvend. A külső nyílászárók cseréje megtörtént. A fürdőszoba és a hidegburkolatok néhány évvel ezelőtt megújultak. A tetőtéri szobák, valamint a földszinti, hatalmas méretű szoba klímával ellátottak. Az ingatlan helyiségei: a földszinten egy tágas szoba, fürdőszoba, konyha, közlekedő, tároló, egy nappali étkezővel, a tetőtérben pedig 2 teljes értékű szoba, illetve fürdőszoba.
A nyaraló akár üdültetésre, akár saját felhasználásra is tökéletes választás. A balatoni strandtól mindösszesen 50m -re található az épület.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7. alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, jó közlekedés, parkosított udvar, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, erkély, melléképület, klíma, új villamoshálózat, kertkapcsolat, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Balatonmáriafürdő, Balatonmáriafürdő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6123866


+36 30

Ingatlannet kód: NET6123866

Az általad megtekintett eladó balatonmáriafürdői (Balatonmáriafürdő) nyaraló 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 600 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: nincs. A nyaraló ára 99,9 millió Ft, négyzetméter ára 666 000 Ft, ami a balatonmáriafürdői átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6123866. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonmáriafürdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.